Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2021 19:01
Čas čtení 0:44
Adam Novosad

Chtěli zjistit, jaké to je zabít člověka. Dva mladíci jdou do vězení za ohavnou vraždu zedníka

Chtěli zjistit, jaké to je zabít člověka. Dva mladíci jdou do vězení za ohavnou vraždu zedníka
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
NEWS
Uložit Uložené

Muže vylákali do krytu civilní ochrany za městem a tam ho zavraždili.

Není to tak dávno, co slovenským městem Martin otřásl případ brutální vraždy. Do místních katakomb vylákali v únoru dva kamarádi Rudolf Dorčík a Milan Jesenský nic netušícího chlapíka, který se rozhodl jít si s nimi popít za město. Nyní jim za ohavnou vraždu 43letého muže soud udělil trest 24 a 20 let odnětí svobody, uvádějí TV Noviny.

vrazda bunker
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Útok se odehrál pár stovek metrů od města v krytu civilní ochrany, který je už léta opuštěný a navzdory zajištění bylo snadné dostat se dovnitř. Chlapci si muže vytipovali jako svou oběť, protože podle své výpovědi chtěli na vlastní kůži vyzkoušet, jaký je to pocit zabít člověka.

Doporučeno
Mladíci zavraždili člověka, aby zkusili, jaký je to pocit poslat někoho na onen svět. O měsíc později zmizel jejich kamarád Mladíci zavraždili člověka, aby zkusili, jaký je to pocit poslat někoho na onen svět. O měsíc později zmizel jejich kamarád 1. března 2021 9:34

V krytu civilní ochrany spolu skupina mužů popíjela, ale v jednu chvíli příležitostnému zedníkovi Josefovi chlapci oznámili, že si ho vybrali jako svou oběť a tentýž večer ho zavraždí.

Nejdříve na muže zaútočil první z odsouzených, který ho kopal, udeřil a způsobil mu zranění několika předměty, mezi nimiž byl i dřevěný hranol. Skutek dokončil druhý odsouzený, když zedníka Josefa podřezal, a oba chlapci se následně pokoušeli prořezat přes pokožku hlavy a lebku až k mozku, protože chtěli tento orgán vidět na vlastní oči.

Domů
Sdílet
Diskuse