Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2021 21:14
Čas čtení 0:49
Adam Novosad

Jste příliš krásná na to, abyste rozuměla energetice, naznačil Putin americké reportérce

Jste příliš krásná na to, abyste rozuměla energetice, naznačil Putin americké reportérce
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Ruský prezident Vladimir Putin odpověděl na otázky americké reportérky během konference Russian Energy Week.

Ruský prezident Vladimir Putin čelil během uplynulého týdne otázkám reportérky americké televize CNBC o energetice, jenže když chtěla vědět detaily, tak ji pouze odbyl, informuje Business Insider.

Reportérka Hadley Gamble se na konferenci Russian Energy Week v Moskvě vyptávala, proč Rusko nedodává do Evropy dostatek plynu, na což Putin reagoval slovy, že je příliš krásná na to, aby jeho vysvětlení pochopila.

Doporučeno
Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka 12. října 2021 16:15

Gamble se Putina ptala na obvinění, které vůči Rusku v uplynulých dnech vznesli aktivisté z několika evropských zemí.

Zvyšující se ceny energií v Evropě a rostoucí inflace podle kritiků hrají do karet Ruské federaci, a tak se Putin údajně rozhodl omezit množství plynu směřujícího na starý kontinent, aby napjatou situaci s vysokými cenami zesílil.

Domů
Sdílet
Diskuse