Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2021 12:05
Čas čtení 1:07
Dominik Vetrák

Tvůrci Avengers: Endgame věděli, že scéna s ženskými hrdinkami je špatná. Na poslední chvíli ji zlepšovali, ale ani to nepomohlo

Tvůrci Avengers: Endgame věděli, že scéna s ženskými hrdinkami je špatná. Na poslední chvíli ji zlepšovali, ale ani to nepomohlo
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Tvůrci filmu vysvětlují, jak ke scéně vlastně došlo.

Určitě si pamatuješ na bolestivě podanou scénu v Avengers: Endgame, když se na plátně setkaly všechny ženské hrdinky a společnými silami roznesly nepřátele na kopytech. Scéna působila velmi uměle, nelogicky a její prezentace se vůbec nezdařila, protože diváci z ní cítili, že je tam nuceně.

Už jen fakt, že všechny ženské postavy se ocitly na identickém místě v rámci obrovského bojiště, aby mohly společně zapózovat, je naprosto nereálný. V knize The Story of Marvel Studios: Making of the Marvel Cinematic Universe od Tary Bennett a Paula Terryho tvůrci prozradili, že si problematičnost scény sami uvědomovali.

Domů
Sdílet
Diskuse