Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Designer Outlet Parndorf.
3. listopadu 2021 13:30
Čas čtení 0:57
Sponzorovaný obsah

Máš už nakoupené na Vánoce? Pokud ne, Designer Outlet Parndorf startujte Fashion Shopping Week se slevami až do 70 %

MÓDA
Uložit Uložené

Nákupní týden s prodlouženou otevírací dobou od 9. do 21. hodiny i během pracovních dnů a se slevami do výše až 70 % startuje v Parndorfu již zanedlouho.

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf ti osladí letošní Vánoce zvláštním zlatým hřebem: Fashion Shopping Week ohlásí začátek vánočního šílenství. Od 2. do 6. listopadu, to znamená celý týden, nakupuješ to, po čem tvé srdce touží. Díky extra dlouhé otevírací době – v pracovní dny od 9 do 21 hodin a v sobotu od 9 do 18 hodin zaručeně nevznikne žádný předvánoční stres.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Vánoce jsou přede dveřmi a ať hledáš nějaký vhodný outfit na sváteční dny nebo by jsi chtěl překvapit své blízké nějakým mimořádným dárkem, využít bys měl jedinečné nabídky během Fashion Shopping Week - slevy 70 procent z outletové ceny. U top značek, jako jsou Armani, BOSS, Joop!, Furla, Adidas, Zegna, Van Laack, Peak Performance, Salomon, Rituals, Pandora nebo Jack Wolfskin, si každý najde něco podle svého vkusu.

Shopping Deluxe: Top značky a Pop-Up-Stores

Ať už máš připravený seznam přání nebo ještě potřebuješ inspiraci: V přibližně 160 obchodech tě čeká vysoce kvalitní mix značek z oblastí fashion, beauty, sport, až po luxus a obrovský výběr nejnovějších trendů jejich oblíbených značek. Z nich lákají aktuálně nejnovější vlajkové obchody, jako jsou Tommy Hilfiger, BOSS, L'Oréal, Babor a mnohé další. Těšit se můžeš také na atmosféru vánočních pohádek, kterou je Designer Outlet znám již léta.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Právě v adventním čase se výlet do Designer Outlet vždy vyplatí zejména proto. Lidé nakupující na Vánoce mohou během akce Fashion Shopping Week nalézt v mnoha speciálních nabídkách perfektní dárek pro rodinu i přátele,“ zdůraznil Mario Schwann, generální manažer Designer Outlet Parndorf:

Domů
Sdílet
Diskuse