Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 11:44
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Nikdy jsem nebyla šťastnější, říká Billie Eilish po pěti letech v tradičním rozhovoru. Všem vzkazuje, aby se nechali očkovat

Nikdy jsem nebyla šťastnější, říká Billie Eilish po pěti letech v tradičním rozhovoru. Všem vzkazuje, aby se nechali očkovat
Zdroj: Getty Images/Theo Wargo
NEWS BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Billie Eilish je v nejnovějším rozhovoru pro Vanity Fair nejen nejšťastnější, ale i vůbec nejupřímnější.

Billie Eilish se popáté objevila v rozhovoru pro portál Vanity Fair, kde jí opět položili sérii stejných otázek s cílem zachytit, jak se od svých 16 let vyvíjí.

Dnes přiznává, že v minulosti na otázky neodpovídala vždy upřímně. Pokud by říkala úplnou pravdu, vyzněla by mnohem odměřeněji a arogantněji. „Dnes jsem mnohem otevřenější novým věcem,“ řekla zpěvačka, kterou dnes na Instagramu sleduje skoro 100 milionů lidí. 

Popová hvězda přiznává, že se nikdy neměla lépe a zároveň je nejšťastnější, jaká kdy byla. Frázi „happier than ever“ i proto použila jako název svého nejnovějšího projektu.

V rozhovoru otevřeně hovoří také o focení pro portál Vogue, které fanoušci nepochopili zrovna dobře. Původně chtěli s prestižním magazínem zachytit estetiku starých hollywoodských filmů, internet však fotky převzal jako „novou Billie Eilish“, která chce ukazovat své tělo. 

Billie Eilish v rozhovoru otevřeně vyzývá lidi, aby se nechali očkovat proti koronaviru, protože podle ní jde o jedinou reálnou možnost, jak se chránit. „Není to jen o tobě, je to i o lidech ve tvém okolí,“ vysvětluje.

Doporučeno
Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze) Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze) 30. července 2021 16:37

Dodává, že když bude mít možnost koncertovat, každý koncert si užije, nejlépe jak umí. Reaguje tím na svá slova z minulosti, po kterých měla pocit, že si nevážila možnosti vystupovat před diváky tak jako teď.

Domů
Sdílet
Diskuse