Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 17:53
Čas čtení 0:36
Kamila Šebestová

Cristiano Ronaldo odhalil pohlaví dvojčat, která čeká se svou partnerkou

Cristiano Ronaldo odhalil pohlaví dvojčat, která čeká se svou partnerkou
Zdroj: TASR/AP
NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložit Uložené

„Tam, kde začíná život a nikdy nekončí láska,“ napsali Ronaldo a Georgina v příspěvku na Instagramu.

Cristiano Ronaldo se svojí partnerkou Georginou Rodriguez oznámili pohlaví dvojčat, která očekávají za přibližně čtyři měsíce. Přestože se původně předpokládalo, že půjde o dva chlapce, Georgina čeká chlapce a dívku.

Ronaldo i Georgina sdíleli najednou na Instagramu video, ve kterém jejich děti vyhazují do vzduchu barevné konfety. Dívky na videu vyhodí růžové konfety a křičí „bude to holka!“ a kluci modré s výkřikem „bude to kluk!“

Doporučeno
VIDEO: Neuvěřitelný závěr zápasu v NBA. Hráč New Orleans rozhodl o vítězství vteřinu před koncem hodem přes celé hřiště. VIDEO: Neuvěřitelný závěr zápasu v NBA. Hráč New Orleans rozhodl o vítězství vteřinu před koncem hodem přes celé hřiště. 16. prosince 2021 11:49
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo se tak stane dvojnásobným otcem dvojčat. Z prvního vztahu má totiž čtyřletou Evu a Mattea a také jedenáctiletého Cristiana mladšího. S Georginou mají dceru Alanu Martinu.

„Tam, kde začíná život a nikdy nekončí láska,“ napsali Ronaldo a Georgina v příspěvku na Instagramu. Je tedy zjevné, že rodiče se na dvojčata velmi těší. Před dvěma měsíci se pochlubili také fotkou z ultrazvuku.

 

„Těšíme se, že vám můžeme sdělit, že čekáme dvojčata. Naše srdce jsou naplněna láskou, nemůžeme se dočkat, až vás potkáme,“ napsali na sociální síti. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Domů
Sdílet
Diskuse