Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2022 19:52
Čas čtení 1:18
Adam Novosad

„Je jasné, že Dwayne Johnson bere steroidy,“ prohlásil Dan Bilzerian. Na veřejnosti je prý The Rock falešný

„Je jasné, že Dwayne Johnson bere steroidy,“ prohlásil Dan Bilzerian. Na veřejnosti je prý The Rock falešný
Zdroj: TASR/AP
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložit Uložené

Dan Bilzerian se pustil do diskuse o nejlépe placeném herci světa v novém podcastu. Podle jeho názoru je falešný a bere steroidy.

Samozvaný král Instagramu Dan Bilzerian má pocit, že není zdravé mít tolik svalů v pokročilém věku, jakými se pyšní herec Dwayne Johnson. Bilzerian se objevil v podcastu More Plates More Dates, ve kterém si s moderátorem Derekem povídali i o udržování postavy v nejlepší formě po čtyřicítce, informuje SportBible.

„Očividně bere steroidy. Je to nezdravé, udržovat takovou úroveň svalové hmoty. Zkrátka není zdravé být tak velký,“ konstatoval Bilzerian, když se debata obrátila směrem ke známému herci.

I samotný moderátor Derek, který se už léta věnuje fitness, má obavy z toho, co Johnsonovi hrozí. „Bojím se o toho chlapa, ne jako blízký přítel, ale mám pocit, že směřuje k infarktu,“ uvedl v diskusi o udržování svalové hmoty v případě Johnsona, který již oslavil své 49. narozeniny.

Bilzerianovi ale nevadí jen to, jakou extrémní fitnessv rutinu Dwayne Johnson udržuje i v pokročilejším věku. Zamyslel se nad tím, že The Rock je sice nejlépe placeným hercem světa, ale své peníze si podle něj nemůže užít naplno, protože pořád musí na veřejnosti hrát postavu, kterou si léty vytvořil.

Doporučeno
V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem 2. srpna 2023 14:00

„Respektuji, co dokázal, ten chlapík je zku**ené zvíře. Je úžasný, charismatický a před kamerou vždy připravený. Je nejlépe placený herec na světě, i když si nemyslím, že je nejlepším hercem. Ale to, co se mi na The Rockovi nelíbí, je, že nemám pocit, že si může dovolit být autentický,“ zamyslel se Bilzerian.

Nerozumí tomu, k čemu jsou Johnsonovi „nekřesťanské“ peníze, se kterými by mohl „kohokoli poslat do háje“, když to udělat nemůže. „Já dělám, co chci... On ne. Jedině, že by chtěl tuto svoji postavu hrát navždy. A nemyslím si, že to je to, co chce,“ zakončil Bilzerian.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Dwayna Johnsona
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé dobrodružné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a seriálů o zombies
Domů
Sdílet
Diskuse