Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2022 7:09
Čas čtení 1:09
Adam Novosad

Šéf Playboye Hugh Hefner vyžadoval orgie pětkrát týdně. Ženy měl zdrogovávat pilulkami

Šéf Playboye Hugh Hefner vyžadoval orgie pětkrát týdně. Ženy měl zdrogovávat pilulkami
Zdroj: Robert Mora/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Šéf Playboye zemřel v roce 2017 ve věku 91 let, ale teprve nyní přichází dokument zachycující, jak Hefner žil.

Zesnulý šéf magazínu Playboy Hugh Hefner bude v nové dokumentární sérii čelit obviněním z toho, že své zajíčky v ikonické vile nadrogoval a zneužíval.

V dokumentu se objeví nejen reportéři, ale také bývalé přítelkyně Hefnera Holly Madison a Sondra Theodore, které otevřeně hovoří o tom, čeho všeho byl majitel mediálního konglomerátu schopen, informuje LadBible.

Dokument je zajímavý zejména tím, že se kriticky dívá na dosavadní status Hefnera jako milovníka žen, a zamýšlí se nad tím, zda a případně kde mohl zakladatel Playboye v minulosti překračovat stávající hranice morálky a možná i zákona.

„Skupinový sex se konal minimálně pět dní do týdne. Měli na to protokol, on byl rád, když mohl rozkazovat, a ty jsi nepřestávala, protože bylo vidět, že by ho to rozzlobilo,“ vysvětluje Sondra Theodore.

Často se podle ní stávalo, že sexuální nároky Hefnera překračovaly všechny meze. Na konci vztahu se ho prý začala bát, protože chtěl víc a víc a ona ho nedokázala uspokojit podle představ. V sexuálním životě dvojice hrály roli i tvrdé drogy, protože Hefner ji několikrát poslal koupit kokain a rozejít se s ním nakonec musela z důvodu, že už u něj nezvládala žít.

Holly Madison strávila s Hefnerem ve vztahu dlouhých osm let, během nichž podle jejích slov majitel Playboye odmítal používat kondomy při jakémkoli sexuálním styku. Tyto obavy spojené s drogami a mediální pozorností ji dokonce dohnaly ke zvažování sebevraždy.

Hefner byl podle jeho někdejší asistentky Lisy Loving Barrett milovník sedativ známých jako quaaludes neboli metachalon, které sám nazýval „leg spreaders“, a tedy pilulkami, které rozevírají nohy. Samotný mediální mág si prý nechával zásobu pilulek u postele, aby jimi ženy omámil a mohl si s nimi dělat, co chtěl.

Domů
Sdílet
Diskuse