Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 16:17
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Andrej Babiš byl propuštěn z nemocnice

Andrej Babiš byl propuštěn z nemocnice
Zdroj: Hnutí ANO/volně k dispozici
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) byl po týdnu propuštěn z pražského IKEMu, kde byl hospitalizován kvůli částečné střevní neprůchodnosti. Nyní ho prý ještě čekají nějaká vyšetření, ale další hospitalizace není nutná, napsal na Facebooku.

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) byl minulý pátek hospitalizován do pražského IKEMu poté, co na necelou minutu ztratil vědomí. Zdravotní komplikace způsobené částečnou střevní neprůchodností ho v nemocnici držely jeden celý týden a propuštění se dočkal až v pátek odpoledne. „Čekají mě ještě další vyšetření, v nejbližších týdnech už ale není nutná další hospitalizace,“ napsal na svém Facebooku.

Doporučeno
Babiš z nemocnice: Ztratil jsem vědomí, mám částečnou střevní neprůchodnost Babiš z nemocnice: Ztratil jsem vědomí, mám částečnou střevní neprůchodnost 14. března 2022 8:14

Vážení přátelé, dnes mě po týdnu pustili z Ikemu. Čekají mě ještě další vyšetření, v nejbližších týdnech už ale není nutná další hospitalizace,“ informoval o svém propuštění Andrej Babiš (ANO) na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse