Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2022 8:14
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Babiš z nemocnice: Ztratil jsem vědomí, mám částečnou střevní neprůchodnost

Babiš z nemocnice: Ztratil jsem vědomí, mám částečnou střevní neprůchodnost
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) musel být v pátek hospitalizován poté, co na necelou minutu ztratil vědomí. Nyní se ke svému zdravotnímu stavu vyjádřil na Facebooku a své příznivce uklidnil, že není v přímém ohrožení života a už je mu lépe.

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) je od pátku hospitalizován v pražském IKEMu. Tam byl převezen poté, co se mu udělalo zle a na necelou minutu ztratil vědomí, píše na Facebooku. Svým příznivcům se také svěřil s tím, že jej trápí částečná střevní neprůchodnost. „Můj stav se zlepšuje. Vyšetření budou pokračovat,“ dodal Babiš.

Doporučeno
Andrej Babiš v nemocnici podstupuje sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů Andrej Babiš v nemocnici podstupuje sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů 13. března 2022 10:02

V pátek po obědě, kdy jsem měl velký hlad a hltal rychle jídlo, se mi udělalo velice špatně, měl jsem ‚synkopu‘, což je slovo, které jsem slyšel v nemocnici poprvé. Znamená ztrátu vědomí. Trvala necelou minutu, kolegové mi naštěstí poskytli první pomoc a ve 13:26 zavolali záchranku, která mě odvezla do IKEMu,“ napsal Andrej Babiš (ANO).

Občanům sdělil i co přesně jej trápí. „Mám částečnou střevní neprůchodnost, která může mít víc důvodů, a můj stav se zlepšuje. Vyšetření budou pokračovat. Děkuju moc za váš zájem a snad brzy na shledanou. A děkuju i všem sestřičkám a lékařům, kteří se o mě starají,“ dodal a poděkoval zdravotnickému personálu, který o něj v pražském IKEMu pečuje.

Andrej Babiš (ANO) se měl v neděli zúčastnit televizní debaty se současným premiérem Petrem Fialou (ODS), ze které nakonec sešlo. Podle informací Frekvence 1 bude muset předseda hnutí ANO zrušit svůj nadcházející program, a to minimálně do poloviny tohoto týdne.

Domů
Sdílet
Diskuse