Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2022 10:02
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Andrej Babiš v nemocnici podstupuje sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů

Andrej Babiš v nemocnici podstupuje sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Lékaři z IKEM zjišťují příčiny zdravotních problémů, kterými bývalý premiér momentálně trpí, uvedlo rádio Frekvence 1.

Bývalý premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš zůstává v nemocnici IKEM, kde podstupuje sérii vyšetření. Ty mají odhalit, co konkrétně způsobuje zdravotní problémy politika. Informaci uvedlo rádio Frekvence 1. 

Doporučeno
Babiš zůstává v pražské nemocnici IKEM. Zrušil svůj víkendový program Babiš zůstává v pražské nemocnici IKEM. Zrušil svůj víkendový program 12. března 2022 14:08

První zprávy o zdravotních problémech bývalého premiéra přišly v pátek, kam se měl Babiš přesunout kvůli „lehké indispozici“. Tak označoval mluvčí hnutí ANO Martin Vodička Babišovy problémy. Přestože Vodička uvedl, že se v pátek ukázalo, že je vše v pořádku, musel Babiš do IKEM v sobotu znovu.

Tentokrát zde musel zůstat. Dokonce musel zrušit svou návštěvu na televizi CNN Prima NEWS v pořadu Partie Terezie Tománkové, kde měl debatovat s nynějším premiérem Petrem Fialou (ODS).

K indispozici svého protějšku se Fiala vyjádřil na Twitteru. „Přeji Andreji Babišovi, ať je mu brzy lépe. V televizní debatě se potkáme jindy, zdraví je přednější,“ napsal. „Pane premiére, děkuju,“ retweetnul Babiš, což bylo také jeho jediné vyjádření k tématu.

REFRESHER Andreje Babiše kontaktoval, aby zjistil, co se děje. Odpověď nedostal. K rádiu Frekvence 1 byl však bývalý premiér vstřícnější. „Zatím mě vyšetřují, CT, rentgeny atd. Nejsem po žádném zákroku,“ napsal do jejich redakce. „Uvidíme, jak to dopadne,“ sdělil. V sobotu večer měl být ještě stále v nemocnici. Frekvence 1 uvedlo, že Babiš odvolal svůj program minimálně do půlky příštího týdne

Andrej Babiš byl již hospitalizován i dříve. Sedmašedesátiletý politik a miliardář měl mít v minulosti problémy s vysokým tlakem.

Domů
Sdílet
Diskuse