Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. března 2022 14:08
Čas čtení 0:35
Vojtěch Vanda

Babiš zůstává v pražské nemocnici IKEM. Zrušil svůj víkendový program

Babiš zůstává v pražské nemocnici IKEM. Zrušil svůj víkendový program
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Bývalý premiér je podle informací CNN Prima NEWS stále v nemocnici IKEM s nespecifikovanými zdravotními problémy.

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) zůstal v pražské nemocnici IKEM, kde byl v pátek hospitalizován, a zrušil svůj nadcházející program. Informovala o tom televize CNN Prima NEWS. Jeho zdravotní potíže nebyly doposud specifikovány. V pátek se zde objevil na vyšetření, po kterém měl být „v pořádku“. 

Doporučeno
Nový volební průzkum: Vítězem prezidentských voleb by se stal Andrej Babiš. Hned za ním by skončil Petr Pavel Nový volební průzkum: Vítězem prezidentských voleb by se stal Andrej Babiš. Hned za ním by skončil Petr Pavel 8. března 2022 12:15

Bývalý premiér a předseda politického hnutí ANO byl v pražském IKEM již v pátek, kam měl přicestovat kvůli „lehké indispozici“, jak problém specifikoval mluvčí hnutí ANO Martin Vodička. Po vyšetření měl být také v pořádku.

Jenže Babiš nakonec v nemocnici zůstal a dokonce zrušil svou účast v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS, kde měl debatovat se současným premiérem Petrem Fialou (ODS).

REFRESHER požádal o vyjádření jak mluvčího hnutí Martina Vodičku, tak samotného předsedu Babiše. Do vydání článku ale odpověď nedostal.

Andrej Babiš byl již hospitalizován i dříve. Sedmašedesátiletý politik a miliardář v minulosti hovořil o tom, že má vysoký tlak.

Domů
Sdílet
Diskuse