Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2022 17:30
Čas čtení 4:49
Adam Novosad

Takto roztomile vypadá první láska 15letých chlapců objevujících svou sexualitu. Netflix se trefil Heartstopperem do černého

Takto roztomile vypadá první láska 15letých chlapců objevujících svou sexualitu. Netflix se trefil Heartstopperem do černého
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Na Netflixu se objevil nový seriál Heartstopper, který ukazuje, jak vypadá první láska chlapců z LGBTI komunity.

Jako kdybys vzal Euphorii, odstranil z ní veškerý sex, drogy i deprese a udělal z ní teenagerské LGBTI drama, v němž hlavní protagonisté nevinně skáčou po obláčcích lásky. I takhle by se dal popsat seriál Heartstopper, který momentálně válcuje evropský Netflix, ale v posledních dnech stihl proniknout mezi nejsledovanější seriály i u nás.

Heartstopper, příběh o homosexuálních chlapcích objevujících první lásku, se stal středem pozornosti zejména díky úspěchu na portálu Rotten Tomatoes, kde si od filmových kritiků vysloužil vzácné 100% hodnocení. Neznamená to, že je seriál dokonalý. Žádný z filmových kritiků mu ale neudělil negativní hodnocení, což se stává velmi zřídka.

Na základě 100% hodnocení jsme se do sledování Hearstoppera pustili i my, abychom zjistili, zda je seriál opravdu tak fantastický, jak se o něm říká. Téma první homosexuální lásky na střední škole je citlivé sama o sobě, a tak nás zajímalo, jestli k němu Netflix přistupoval stejně citlivě jako autorka komiksové předlohy seriálu Alice Oseman.

Když 15letý chlapec zjišťuje, že se mu holky až tak nelíbí

Domů
Sdílet
Diskuse