Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2022 19:11
Čas čtení 0:38
Jakub Paulík

V Jurském světě 3 dinosauři požírají lidi ve městech. T-Rex bude honit i hrdiny z filmů Stevena Spielberga

V Jurském světě 3 dinosauři požírají lidi ve městech. T-Rex bude honit i hrdiny z filmů Stevena Spielberga
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložit Uložené

Jurassic World Dominion v Česku uvidíme už v červnu.

Velociraptorovi Blue ukradnou pytláci mládě, a tak Owen (Chris Pratt) slibuje, že jejího potomka najde. Udílení slibů dinosaurovi může znít pro někoho bizarně, ale hlavní hrdina si za poslední části Jurského světa vytvořil s Blue vřelý vztah.

Druhý trailer na dobrodružný film Jurassic World: Dominion se tentokrát přesune do civilizace, kde pravěcí dravci útočí na lidi i na ulicích ve městech, a dokonce se svévolně rozmnožují. Informuje o tom Collider a Polygon.

Jelikož to lidstvo při experimentech s dinosaury zase a znovu pokazilo, na pomoc přicházejí hrdinové z původní trilogie od Stevena Spielberga. Těšit se tak můžeš na herce jako Sam Neill, Laura Dern či Jeff Goldblum. Sestavu podobně jako v předešlých částech doplňuje Bryce Dallas Howard.

Jurassic World 3: Dominion bude zakončením ságy, kterou v roce 1993 odstartoval legendární režisér Steven Spielberg. Režii a scénář filmu měl na starosti Colin Trevorrow, který režíroval první díl a psal scénář k dvojce. Česká premiéra je v současnosti plánována na 9. červen 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse