Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2022 22:18
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola znovu vyhrál. Ve svém návratu k MMA porazil tvrdého Poláka hned v 1. kole

Karlos Vémola znovu vyhrál. Ve svém návratu k MMA porazil tvrdého Poláka hned v 1. kole
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Karlos Vémola se po více než roční pauze způsobené zraněním znovu vrátil k MMA. A vrací se vítězně.

Český bijec Karlos „Terminátor“ Vémola vyměnil boxerský ring za MMA klec. Poté, co se před čtrnácti dny utkal s rapperem Marpem, se v sobotu večer na turnaji OKTAGON 33 v německém Frankfurtu střetl s polským soupeřem Michałem „Wampirem“ Pasternakem, tentokrát už pod pravidly své královské disciplíny. A zcela jasně potvrdil pozici velkého favorita.

Boj se odvíjel dle očekávání. Po první půl minutě zvedl Vémola Pasternaka do vzduchu a hodil s ním k zemi, kde je pro své soupeře nejnebezpečnější. Pasternak se snažil vzdorovat, ale marně. Vémola si vypracoval pozici a ve správné chvíli nasadil Pasternakovi tzv. arm-triangle (druh škrcení), po němž Polákovi a držiteli černého pásku v brazilském džiu-džitsu nezbylo nic jiného než zápas odklepat.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00

V krátkém pozápasovém rozhovoru v kleci Karlos Vémola nastínil, co jej čeká dál. Znovu se chce do boje postavit už na příštím turnaji, a to na pražské Štvanici na konci července. Přímo také k zápasu vyzval německou hvězdu Stephana Pütze, který nosí přezdívku T-800. „V Oktagonu může být jen jeden Terminátor,“ vzkazuje Vémola Němci. Zda se jejich duelu skutečně dočkáme, zatím jasné není.

o33o33o33o33
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse