Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2022 21:17
Čas čtení 1:14
Adéla Ježková

S tranzicí Viktora v The Umbrella Academy bylo zacházeno s láskou, míní herci

S tranzicí Viktora v The Umbrella Academy bylo zacházeno s láskou, míní herci
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX THE UMBRELLA ACADEMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V březnu produkce seriálu The Umbrella Academy odhalila, že postava Elliota Page bude známá jako Viktor.

Postava, která je známá také jako Číslo sedm, se v nových epizodách své rodině svěří, že je transgender mužem. Herci z oblíbeného seriálu v rozhovoru pro server Newsweek uvedli, jak moc si cení toho, že se s Viktorovou tranzicí „zacházelo s láskou“. Třetí série seriálu je již nyní na Netflixu.

Herec Tom Hopper, který ztvárnil Viktorova sourozence Luthera, řekl, že tato dějová linie byla zpracována „krásným způsobem“. „Je to opravdu řešeno s láskou. Myslím, že by to tak mělo být, když se podíváte na způsob, jakým by se měla tranzice člověka řešit v rámci rodiny,“ řekl. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Emmy Raver-Lampman, která hraje Allison, dodala, jak moc se jí líbilo, že mohla Page podporovat na obrazovce i mimo ni, a řekla: „Zbožňuji Elliota, je to jeden z mých nejbližších přátel a vždycky s ním ráda pracuji, už pět let. Vždy se těším na dny na place, kdy můžeme pracovat spolu.“

„Je to jako život napodobující umění, protože když mi Elliot řekl, že je transgender, cítil jsem se velmi poctěn, že se mi svěřil,“ uvedl David Castañeda, který ztvárnil Diega. „Jakmile jsme tu scénu natočili, měl jsem pocit, že se na to bude dívat spousta lidí a že to bude v lidech rezonovat velmi hlasitě tak krásným způsobem, že jsem cítil hrdost,“ dodal. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Aidan Gallagher, který hraje Číslo pět, také dodal: „Bylo krásné vidět, jak moc je to důležité a jak se s tím zacházelo, bylo opravdu hřejivé vidět to na plátně. Myslím, že to bylo natočeno opravdu dobře.“ Tvůrce seriálu Steve Blackman již dříve uvedl, že na co nejautentičtějším příběhu úzce spolupracoval s Pagem a transgender spisovatelem Thomasem Page Mcbeem.

O tom, že je transgender, Elliot Page napsal 1. prosince 2020 na svých sociálních sítích. Dodal, že mu vyhovuje oslovování pomocí zájmen on či oni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Domů
Sdílet
Diskuse