Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
19. srpna 2022 17:24
Čas čtení 0:47

VIDEO: Po řidiči zbyli v autě spolujezdci, psi a pervitin. Sám se před policií schoval do křoví

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Po řidiči zbyli v autě spolujezdci, psi a pervitin. Sám se před policií schoval do křoví
Zdroj: Policie ČR

Policie pronásledovala řidiče, který se před hlídkou snažil schovat v křoví. V autě nechal spolujezdce, psy a pervitin.

V autě nechal spolucestující, psa a pervitin a sám se běžel schovat do křoví. Takového řidiče pronásledovala policie v sobotu v brzkých ranních hodinách v Praze 4. Řidič měl již tři zákazy řízení. Policie o případu informuje v tiskové zprávě.

Na vozidlo narazili policisté v sobotu ve čtyři hodiny ráno v ulici Roztylská. Když se rozhodli řidiče zkontrolovat, zvýšil rychlost a ztratil se hlídce z dohledu. „Na pokyn k zastavení (řidič) nereagoval a ve vysoké rychlosti zajel do ulice Jarníkova, kde zastavil a utekl pryč. Ve vozidle zůstali tři jeho spolucestující. Policisté po muži začali ihned pátrat a našli ho v nedalekém parku v křoví, kde ležel na zemi,“ popsala v pátek incident z minulého týdne mluvčí policie Martina Špryslová.

Když hlídka řidiče v křoví našla, začal spolupracovat. Později jej policisté omezili na osobní svobodě. Hlídka na místě zjistila, že má řidič tři platné zákazy řízení a byl na něj vydán příkaz k zatčení. Při prohlídce policie našla bezmála šest gramů pervitinu.

23. dubna 2024 9:12 Čas čtení 5:39 Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu

„Třicetiletý muž je v současné době podezřelý ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, za což mu hrozí až dva roky za mřížemi,“ okomentovala případ Špryslová.

Domů
Sdílet
Diskuse