Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
15. září 2022 9:11
Čas čtení 0:39

Zelenskyj měl autonehodu, obešla se bez vážných zranění

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zelenskyj měl autonehodu, obešla se bez vážných zranění
Zdroj: TASR/AP

K nehodě došlo v noci ze středy na čtvrtek.

O nehodě informoval mluvčí ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Sergij Nykyforov na Facebooku„V Kyjevě se srazilo auto s autem ukrajinského prezidenta a doprovodnými vozidly,“ napsal Nykyforov.

Dodal, že lékaři doprovázející hlavu státu poskytli neodkladnou pomoc řidiči druhého vozu a předali jej sanitce. „Prezidenta vyšetřil lékař, žádná vážná zranění nebyla zjištěna,“ ujistil s tím, že policie má nyní za úkol zjistit všechny okolnosti nehody.

K nehodě došlo podle BBC poté, co Zelenskyj ve středu navštívil znovudobyté město Izjum, klíčový logistický uzel na severovýchodě Ukrajiny. Zde poděkoval vojákům, kteří se zúčastnili rychlého protiútoku proti ruským okupantům, a dohlédl na slavnostní vztyčení vlajky. Odvážný krok přichází v době, kdy ukrajinští vojáci znovu získali území, které předtím obsadily ruské síly.

Zpět
Sdílet
Diskuse