Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2022 14:30
Čas čtení 7:10
Adriana Královičová

Zuzana Phillips navrhuje interiéry pro nejbohatší lidi světa: Na meetingu stáli ozbrojení členové ochranky (Rozhovor)

Zuzana Phillips navrhuje interiéry pro nejbohatší lidi světa: Na meetingu stáli ozbrojení členové ochranky (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
KULTURA
Uložit Uložené

Rodačka z Dolního Kubína buduje kariéru mimo svou rodnou zemi. Spolu se svojí obchodní partnerkou Linou založila v Londýně Accanto Interiors Studio. Pod svojí značkou navrhují prémiové projekty pro nejbohatší lidi světa.

Zuzana se rozhodla studovat na Technické univerzitě v Liberci obor design a technologie. Vedle studia pracovala jako shop manažer pro značku Pandora, později se podílela na otevírání všech provozů této značky v České a Slovenské republice. „Ke své práci jsem potřebovala angličtinu, tak jsem se rozhodla odjet do Londýna absolvovat dvouměsíční jazykový kurz. Tak jak bývá zvykem, potkala jsem tam svého teď už bývalého partnera, který byl důvodem, proč jsem v Londýně zůstala,“ říká v rozhovoru pro Refresher Zuzana.

Seznámila se se svojí obchodní partnerkou Linou a dnes se jako interiérová společnost Accanto Interiors Design zaměřují na vytváření luxusních interiérů pro prominentní, většinou privátní klienty. My jsme si se Zuzanou popovídali o její kariéře, ale také o budoucích trendech v interiérovém designu.

Doporučeno
Slavná Lennonova zeď v Praze změní podobu. Přemalují ji umělci z celé EU, Ukrajiny a Norska Slavná Lennonova zeď v Praze změní podobu. Přemalují ji umělci z celé EU, Ukrajiny a Norska 3. září 2022 20:03
Interiérový dizan , architektúra
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková

Jak vypadaly tvé začátky v Londýně, věnovala ses podobné práci jako doma?

Ano i ne. Otevřela jsem si svůj byznys na výrobu skla. Sklo mě začalo fascinovat už v rámci studia v Česku, měla jsem k němu velmi blízko. Začala jsem prodávat skleněné výrobky, spolupracovala jsem s architekty, abych z něho dokázala vytvořit netypické produkty. Jelikož sklo je velmi nákladné, musela bych pracovat s velmi drahou klientelou, a to tehdy nefungovalo. Moje cesta směřovala zpět k retailu se šperky.

Ale to tě neodradilo.

Přesně tak. Později jsem začala pracovat v ruské interiérové ​​společnosti, takže jsem se konečně přiblížila k tomu, co jsem studovala. Potom společnost skončila a moji klienti mě osobně požádali, abych jejich projekty dokončila.

V Refresheru ti rádi přinášíme příběhy úspěšných lidí. Pokud tě baví články o architektuře, interiérovém designu, byznysu, staň se členem klubu REFRESHER+ a všechny články si přečti bez omezení.


Tady ses poznala se svou obchodní partnerkou Linou?

Ano, ona tady pracovala. Zůstala jsem pracovat na projektech pro ruské klienty, Lina mi pomáhala s překladem. Byla jsem u klienta v Mexiku, když jsem se vrátila z cesty, řekla mi, že by chtěla mít interiérovou společnost. Zde přišla otázka, proč pracovat zvlášť, když ji můžeme založit spolu. Tím začala naše spolupráce a já si nedokážu představit spolupracovat s někým jiným.

Interiérový dizajn Architektúra
Zdroj: Accanto Interiors Studio

Navrhujete prémiové interiéry pro nejbohatší lidi světa, kdo jsou tito lidé?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 122165 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kdo jsou nejbohatší klienti, pro které navrhují projekty.
  • Jak se s těmito lidmi spolupracuje.
  • V jakých cenách se pohybují nejdražší projekty.
  • Zda chtějí klienti vytvořit interiér s ekomateriály.
  • Jaké jsou designové trendy do budoucna.
Domů
Sdílet
Diskuse