Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2022 13:58
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Will Smith ztvární otroka ve filmu Emancipation. Podívej se na nový trailer

Will Smith ztvární otroka ve filmu Emancipation. Podívej se na nový trailer
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ WILL SMITH
Uložit Uložené

Sleduj první trailer na akční historický film Emancipation.

Studio Apple TV natočilo historický akční film Emancipation s Willem Smithem ještě předtím, než herec na pódiu během oscarové noci vrazil facku moderátorovi Chrisi Rockovi. U takových filmů tvůrci a jejich studia počítají s tím, že mají velké šance získat minimálně oscarové nominace.

Jejich situace se však zkomplikovala, protože Akademie vykázala Willa Smitha z udílení cen na 10 let. Apple mohl film odložit, ale rozhodl se vydat jej ještě v prosinci 2022. Smith může být na Oscara nominován, v případě výhry si ale sošku nemůže v přenosu převzít.

Will Smith ve snímku Emancipation hraje otroka, který v 19. století unikne svým otrokářům a připojí se k armádě Severu (Union Army), kterou tehdy vedl prezident Abraham Lincoln.

Na rozdíl od snímku 12 let v řetězech vypadá Emancipation jako akčnější a dobrodružnější film. Na streamovací službě Apple TV+ jej uvidíme již 9. prosince. Režíroval Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day) a kromě Smitha v dramatu uvidíme i Bena Fostera.

Domů
Sdílet
Diskuse