Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková ČTK
29. října 2022 v 15:05
Čas čtení 0:51

V Příbrami spadla střecha na čtyři dělníky. Jeden z nich je ve vážném stavu

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Jednoho muže přepravili záchranáři letecky do nemocnice.

Policisté nepohřešují další dělníky z příbramského domu, kde se dnes zřítila střecha. Čtyři muži se dostali ven, jeden z nich je vážně zraněný, čtyři další byli na obědě, řekla ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Místo už prohledal pes cvičený na vyhledávání zavalených, hasiči na místo přivezou ještě dalšího, který místo pro jistotu propátrá znovu. Část bytového domu se zřítila po 11:30 na náměstí T. G. Masaryka.

příbrampříbrampříbram
Zobrazit galerii
(3)

Informace dělníků a svědků o počtu lidí, kteří uvnitř pracovali, se od počátku lišily, proto na místo mířil větší počet hasičů i speciální vozidlo Fenix používané k zásahům s větším počtem pacientů. Vůz nakonec nebyl využit a vrátil se na základnu, uvedli záchranáři na Twitteru.

Jednoho zraněného, 35letého muže, přepravili záchranáři letecky do jedné z pražských nemocnic s poraněním hlavy, hrudníku a kotníku. Celou dobu byl při vědomí, uvedla pražská záchranná služba. Další tři lidé jsou podle policejní mluvčí bez zranění, na místě je prohlížejí záchranáři.

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Zřícená stavba byla dlouhodobě neobývaným a nestabilním objektem. Budově se propadla nejen střecha, ale i patra pod ní. Na místo nyní míří těžká technika a sací bagr.

Domů
Sdílet
Diskuse