Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
1. listopadu 2022 20:01
Čas čtení 0:50

Modern Warfare 2 je nejúspěšnějším dílem Call of Duty v historii. Hra za tři dny vydělala 800 milionů dolarů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Modern Warfare 2 je nejúspěšnějším dílem Call of Duty v historii. Hra za tři dny vydělala 800 milionů dolarů
Zdroj: Sony

Předchozí rekord drželo Modern Warfare 3 z roku 2011, které za pět dní vydělalo 775 milionů dolarů.

Modern Warfare 2, pokračování hry Call of Duty, má za sebou největší otvírací víkend z hlediska tržeb v historii. Už během prvních tří dnů od vydání vydělala hra více než 800 milionů dolarů, píše Eurogamer.

Podle společnosti Activision je to nejvýnosnější dílo zábavního průmyslu za celý rok. Vydělalo více než nejziskovější filmy roku 2022 –⁠ Doctor Strange 2 a Top Gun: Maverick –⁠ dohromady. Předchozí rekord držela hra Modern Warfare 3 z roku 2011, která za pět dní vydělala 775 milionů dolarů. Nový díl překonal rekord již za tři dny.

„Děkujeme vám, milí hráči Call of Duty. Postarali jste se o to, aby se uvedení Modern Warfare 2 zapsalo do knihy rekordů a zároveň se stalo nejvýnosnějším v letošním roce. Je pro nás ctí organizovat takto historický úvodní víkend pro nejlepší fanoušky na světě,“ řekla Johanna Faries, generální manažerka Call of Duty.

Uvedení hry na trh se však neobešlo bez problémů. Zkomplikovalo se mnoho věcí – od vypnutí funkce ping a rodinného sdílení až po nemožnost odstranit crossplay pro hráče na PC a Xboxu.

Domů
Sdílet
Diskuse