Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
3. listopadu 2022 v 18:08
Čas čtení 0:42

Nehoda autobusu: Na Slovensku utrpělo zranění 9 lidí z Česka

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nehoda autobusu: Na Slovensku utrpělo zranění 9 lidí z Česka
Zdroj: Policie Slovenské republiky

Policie se zabývá příčinou nehody autobusu v obci Dolní Bar.

V obci Dolní Bar na Slovensku ve čtvrtek havaroval autobus s českými turisty. Z doposud neznámých důvodů sjel z vozovky a narazil boční stranou do stromu. Podle slovenských hasičů se zranilo devět osob. Pro zbytek osob míří náhradní autobus, který je odveze zpět do České republiky. S odvoláním na Ministerstvo zahraničních věcí o tom informuje agentura TASR.

Hasiči ve čtvrtek dopoledne zasahovali u nehody v okrese Dunajská Streda. Havaroval tam autobus s padesáti cestujícími. Zranění různého rozsahu utrpělo devět lidí. Některá zranění byla těžká a při převážení do nemocnice musel záchranářům pomoci i vrtulník. Případem se zabývá policie, která třiačtyřicetiletého řidiče podrobila dechové zkoušce. Její výsledek byl negativní. Provoz na silnici je již obnoven.

„V důsledku nehody utrpělo zranění různého stupně 9 osob. Na místě zasahují hasiči z Dunajské Stredy, Galanty a Trnavy. Zdravotníci hasičského záchranného sboru poskytují na místě psychologickou intervenci,“ napsali hasiči na Facebook.

Pro české turisty míří podle mluvčí Ministerstva zahraničních věcí náhradní autobus, který má osoby bez zranění dopravit zpět do České republiky. Turisti měli autobusem namířeno do termálů v obci Veľký Meder.

Domů
Sdílet
Diskuse