Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Barbora Fábryová
21. listopadu 2022 21:13
Čas čtení 0:31

Raf Simons po 27 letech ukončí svůj fashion label, vydává poslední kolekci

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Raf Simons po 27 letech ukončí svůj fashion label, vydává poslední kolekci
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain

Návrhář to oznámil na svém Instagramu.

Belgický návrhář Raf Simons na Instagramu oznámil, že kolekce jaro/léto 2023 je poslední, na které pracoval. Návrhář svůj fashion brand budoval od roku 1995.

„Chybí mi slova, abych se podělil o to, jak jsem hrdý na všechno, čeho jsme dosáhli. Jsem vděčný za neuvěřitelnou podporu od mého týmu, mých kolegů, od novinářů a zákazníků, od mých přátel a rodiny a od našich oddaných fanoušků a věrných sledujících,“ napsal na Instagramu.

Raf Simons patří k nejuznávanějším návrhářům tohoto století. Pracoval pro nejznámější módní značky jako Prada, Calvin Klein nebo Dior. 

Jeho nejnovější kolekce podzim/zima 2022 obsahuje až 52 různých kompletních siluet. Čtyřiapadesátiletý rodák z Neerpeltu čerpal inspiraci ze soukromých archivů, ale také z aktuálních trendů, které dokonale přizpůsobil estetice značky Raf Simons. Výsledkem jsou originální modely oblečení, doplňků, tašek, obuvi i šperků.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raf Simons Official (@rafsimons)

Domů
Sdílet
Diskuse