Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2022 22:28
Čas čtení 1:18
Richard Balog

DJ Khaled zpřístupní svůj šatník s limitovanými teniskami na dvě noci přes Airbnb. Cena se rovná velikosti umělcových bot

DJ Khaled zpřístupní svůj šatník s limitovanými teniskami na dvě noci přes Airbnb. Cena se rovná velikosti umělcových bot
Zdroj: Airbnb/propagační materiál
KULTURA
Uložit Uložené

Speciální pobyt v Miami získají jen čtyři osoby a v ceně jsou zahrnuty i tenisky Air Jordan 5 s podtitulem We the Best, které jsou dílem jednoho z nejúspěšnějších rapových producentů v tomto tisíciletí.

DJ Khaled spojil své jméno s firmou Airbnb, aby zpřístupnil bohatou sbírku limitovaných párů tenisek pro čtyři šťastlivce na dvě noci. Cena za jednu noc pro dvě osoby se rovná velikosti umělcových bot a činí 11 dolarů. 

Jedná se o skvělou příležitost pro všechny milovníky tenisek, kteří si mohou vychutnat dokonalý zážitek v luxusní vile v Miami, patřící jednomu z nejúspěšnějších rapových producentů v tomto tisíciletí. DJ Khaled v druhém největším městě ve státě Florida, které je hlavní inspirací jeho skladeb ovládajících hudební žebříčky, žije více než 30 let.

„Tenisky jsou důležitou součástí hip-hopové kultury a jejich sbírání – stejně jako tvorba hudby – je umění. Do hry s botami vnášíme stejnou vášeň a energii jako ve studiu. Těší nás, že se můžeme s fanoušky podělit o naše království tenisek a dát jim možnost projít se v našich botách, a to doslova,“ uvedl ve svém prohlášení DJ Khaled. 

Součástí jsou atraktivní bonusy 

Interpret zpřístupní svou slavnou sbírku obuvi na dvě noci – 5. a 6. prosince –, v obou případech pro dva hosty, kteří budou mít příležitost strávit noc v obklopení stovek exkluzivních párů tenisek včetně modelů s rukopisem Travise Scotta či Virgila Abloha. V místnosti nechybí ani královská postel nebo červený basketbalový dres s nápisem God Did po vzoru Khaledova posledního studiového alba. 

Součástí balíčku jsou také atraktivní bonusy, jako například ručně napsaný uvítací dopis od DJ Khaleda při příjezdu či pár tenisek Air Jordan 5 s podtitulem We the Best, které jsou dílem producenta s palestinskými kořeny.

Čas v honosné vile můžeš trávit i ve venkovním salonku nebo u bazénu, díky čemuž zjistíš, jak žijí rapové hvězdy. Večer můžeš vyzkoušet některé z oblíbených míst Khaleda v Miami, například jeho restauraci The Licking – Miami Gardens. Třešničkou na dortu je soukromý nákup v obchodě s teniskami 305 Kicks. 

Dopravu do Miami si musí všichni šťastlivci zajistit ve vlastní režii. V případě zájmu navštiv webovou stránku Airbnb příští úterý 29. listopadu a zkus štěstí. Možná si splníš celoživotní sen. Sleduj tu krásu v galerii.

DJ KhaledDJ KhaledDJ KhaledDJ Khaled
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse