Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radim Šlechta
23. prosince 2022 v 15:17
Čas čtení 0:46

Nehoda na D1: Na dálnici se srazilo 40 aut. Cesta je už průjezdná

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda na D1: Na dálnici se srazilo 40 aut. Cesta je už průjezdná
Zdroj: HZS Jihomoravského kraje

Další nehoda na D1 proběhla v pátek odpoledne. Srazilo se 38 osobních a dva nákladní vozy.

Dálnice D1 byla v pátek odpoledne uzavřena. Mlha, která se v okolí vozovky vytvořila, způsobila několik řetězových nehod. Po sedmnácté hodině se provoz opět obnovil. Informuje o tom policie na Twitteru. Podle Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje bouralo celkem 38 osobních aut a dvě nákladní vozidla. Počet aut zveřejnili hasiči na Twitteru.

„Dálnice D1 je aktuálně od Domašova ve směru na Brno uzavřena. V místě je velká mlha, která zapříčinila několik řetězových nehod. Objízdná trasa je od exitu 168 přes silnici 602 zpět na dálnici na Kyvalce. Jezděte opatrně a nezapomínejte na mlhovky,“ upozornila odpoledne policie. Hasiči žádali řidiče o vytvoření záchranné uličky.

Nehoda zablokovala silnici i ve čtvrtek odpoledne. Tehdy se srazilo dohromady dvacet aut a čtyři lidé se při nehodě lehce zranili. Uzavření dálnice trvalo ve čtvrtek celkem tři hodiny.

Článek jsme aktualizovali 23. prosince v 17:55.

Domů
Sdílet
Diskuse