Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2023 20:11
Čas čtení 0:35
Kuni Nguyenová

Obrazem: Toto jsou nejkouzelnější místa v Česku za rok 2022 podle projektu Amazing Places

Obrazem: Toto jsou nejkouzelnější místa v Česku za rok 2022 podle projektu Amazing Places
Zdroj: Amazing Places
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Objevuj netradiční ubytování po Česku, která se umístila i v seznamu projektu Amazing Places.

Žebříček nejkouzelnějších míst po České republice každoročně skládá cestovatelský projekt Amazing Places, který během roku jednotlivé majitele a provozovatele ubytovacích míst navštěvuje. Tentokrát se hodnotila nejen tradiční kritéria. „Zaměřili jsme se především na kvalitu služeb, udržitelnost projektů a také aktivní přístup k vlastní propagaci a kontakt s klientelou,“ uvedl managing director Václav Vítek. 

Absolutním vítězem Nejkouzelnějších míst roku 2022 se stal pětihvězdičkový hotel Chateau Mcely. Nachází se na severovýchodu Čech, zhruba 70 kilometrů od Prahy. 

Doporučeno
Strávili jsme noc v 5hvězdičkovém Hard Rock Hotelu. Je k prasknutí naplněn kousky celebrit, jako jsou Eminem či Lady Gaga Strávili jsme noc v 5hvězdičkovém Hard Rock Hotelu. Je k prasknutí naplněn kousky celebrit, jako jsou Eminem či Lady Gaga 26. prosince 2022 10:00

„Jsou vzorem pro všechny, kteří podnikají v hospitality a myslí to s podnikáním v tomto oboru vážně. Důraz na preciznost a kvalitu služeb jsme na takové úrovni zatím v Česku neviděli. Rovněž smysl pro udržitelnost tu není jen prázdným heslem,“ ocenil vítěze zakladatel Amazing Places Petr Kotík.

Porotci dále udělovali ocenění v kategoriích, jako je Svatební místo, Glamping, Chalupy nebo Roubenky. Která místa se do seznamu dostala? To zjistíš v naší galerii. 

Absolutním vítězem Nejkouzelnějších míst roku 2022 se stal pětihvězdičkový hotel Chateau Mcely.V kategorii Glamping jsou rovnou tři vítězové. Jedním z nich je místo Písník, které se nachází v Roudnici.Dalším nejkouzelnějším místem na glamping v Česku je podle Amazing Places ubytování Hidden Retreat. Nachází se v Lipnici nad Sázavou.Trojici nejkouzelnějších míst pro glamping uzavírá Útulnoff v Nezvěsticích.
Zobrazit galerii
(13)
Domů
Sdílet
Diskuse