Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. února 2023 13:21
Čas čtení 0:51

Video: Hokejový fanoušek v USA vykřikoval N-word a byl agresivní. Dostal nakládačku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Video: Hokejový fanoušek v USA vykřikoval N-word a byl agresivní. Dostal nakládačku
Zdroj: Wikimedia Commons/Non-dropframe/volně k použití

Celá roztržka prý začala hádkou o místa. Ukončila ji až tamní ochranka.

Na tento večer budou fanoušci Dallas Stars vzpomínat ještě hodně dlouho. Během zápasu se totiž skupina fanoušků nepohodla kvůli místům a v aréně vznikl zmatek. Když poté jeden agresivní mladík vyzval postaršího muže k souboji a nazval jej slovem na N, dostalo se mu odpovědi v podobě nakládačky. Bitku musela uklidnit až tamní ochranka, informují Fox News a TMZ.

10. února 2023 10:41 Čas čtení 1:02 Amsterdam zakáže užívání marihuany v populární čtvrti Red Light District Amsterdam zakáže užívání marihuany v populární čtvrti Red Light District

Celý incident zachytil Chad Marchman, fanoušek Dallas Stars, který seděl jen pár sedadel od potyčky. Ta prý celá začala kvůli zmatku v tom, kdo sedí na čím místě. Mladý fanoušek v dresu byl požádán, aby se přesunul na jiné místo, což jej naštvalo a na své okolí začal být agresivní. 

Postaršího muže sedícího o řadu výše vyzval na souboj. „Co kdybys přišel sám a já ti naložím,“ řekl mu. Muž na výzvu nereagoval. „Zůstaň tam nahoře. Blbej n****,“ pokračoval mladík v zeleném dresu. 

Jakmile vyslovil N-word, postarší běloch vystartoval a agresora udeřil. Oba aktéři se následovně začali přetahovat, než přiběhla mladá žena a začala do staršího z dvojice mlátit. V tu chvíli už naštěstí k potyčce přispěchala ochranka, která mladého muže vyvedla. 

Co se zápasu týče, Dallas Stars zjevně rozruch v publiku nevadil a hráči si dokázali dojet pro vítězství 4:1 nad Minnesotou.

Domů
Sdílet
Diskuse