Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
31. března 2023 7:36
Čas čtení 0:29

V noci hořelo ve známém pražském klubu. Záchranné akce komplikovali opilí turisté

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V noci hořelo ve známém pražském klubu. Záchranné akce komplikovali opilí turisté
Zdroj: HZS Hlavního města Prahy

Hasiči v noci hasili požár elektroinstalace v klubu Duplex na Václavském náměstí. Museli použít výškovou techniku a přerušit provoz tramvají, hasičům komplikovali práci opilí turisté.

Kolem čtvrteční půlnoci zasahoval tým hasičů v klubu Duplex na Václavském náměstí u nahlášeného kouře ze vzduchotechniky. Z budovy se muselo evakuovat 350 lidí. 

30. března 2023 20:30 Čas čtení 1:35 Ďábel nosí Pradu: Babiš uvedl pravou cenu luxusní bundy z demonstrace a schytal další výsměch Ďábel nosí Pradu: Babiš uvedl pravou cenu luxusní bundy z demonstrace a schytal další výsměch

Podle fotek hasičů nakonec v klubu Duplex, který je v nejvyšším patře budovy na rohu s Jindřišskou ulicí, hořela elektroinstalace vzduchotechniky. Hasiči použili výškovou techniku v podobě dvou vysokých žebříků. Zásah zablokoval zhruba na hodinu průjezd tramvají. Hasičům navíc práci komplikovali opilí turisté. „Policie je musela z prostoru vykázat do bezpečné vzdálenosti,“ uvedli pražští hasiči na Twitteru.

„Hasičský vyšetřovatel odhadl škodu na 100 tisíc korun, příčinou vzniku požáru byla technická závada,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Domů
Sdílet
Diskuse