Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
11. dubna 2023 v 21:09
Čas čtení 0:35

T-Mobile a O2 hlásily výpadek služeb, problémy by už měly být odstraněny

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
T-Mobile a O2 hlásily výpadek služeb, problémy by už měly být odstraněny
Zdroj: Pexels/volně k užití

Společnosti se potýkaly s velkým výpadkem služeb po celé republice.

Telekomunikační společnosti O2 a T-Mobile hlásily v úterý v podvečer výpadek služeb, problémy se týkaly přenosu dat i hovorů. Potíže se později podařilo odstranit. Jak informuje server iDNES, podle společnosti T-Mobile byl problém ve sdílené části sítě O2, výpadek pocítili zákazníci po celé republice.

„V současné době můžete zaznamenat problémy s hovory a datováním v naší síti. Za to se moc omlouváme. Chceme vás jen ujistit, že děláme maximum pro to, aby to netrvalo dlouho. Děkujeme za pochopení,“ informovala v úterý na Twitteru společnost O2. Kolem sedmé hodiny se dostupnost služeb vracela k normálu.

S problémy se potýkala i společnost T-Mobile, která oznámení o vyřešení problémů zveřejnila po půl deváté. „Naše služby v tuto chvíli už zase v pořádku běží. Mrzí nás, jestli jste kvůli tomu měli nepříjemnosti. V případě, že u vás data nebo hovory stále nejdou, doporučujeme restart telefonu nebo modemu,“ informovala firma rovněž na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse