Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2023 21:37
Čas čtení 0:23
Ondřej Jarůšek

MS v hokeji 2023: Česko prohrálo se Švýcarskem 2:4

SPORT HOKEJ MS V HOKEJI 2023
Uložit Uložené

Česká hokejová reprezentace změřila v sobotu síly se Švýcarskem, na které bohužel nestačila, a odešla s porážkou 2:4.

Švýcarsko dosud na letošním mistrovství světa nepoznalo přemožitele. Česko však svádělo udatný boj. Českou republiku nejprve poslal do vedení hned v první třetině Roman Červenka, ve 13. minutě však skóre srovnal z přesilovky Romain Loeffel.

V druhé třetině navýšil Andres Ambühl dvěma góly vedení Švýcarů na 1:3. Náskok Švýcarska v poslední třetině snížil přesnou trefou na 2:3 Dominik Kubalík. Konečné skóre na 2:4 pro Švýcarsko upravil Tanner Richard, čímž Švýcaři posvětili své vítězství. 

česko švýcarsko
Zdroj: ČTK/AP/Roman Koksarov
Doporučeno
Obrazem: Takto zatím probíhá MS v hokeji podle Česka. Podívej se na důležité momenty Obrazem: Takto zatím probíhá MS v hokeji podle Česka. Podívej se na důležité momenty 19. května 2023 19:54

Postup do čtvrtfinále šampionátu si česká reprezentace pojistila už sobotní výhrou proti Norsku, které Češi porazili 2:0. Góly vstřelili Dominik Kubalík a Jakub Flek. 

Domů
Sdílet
Diskuse