Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. července 2023 18:19
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Fitness svět v šoku. Slavný influencer zemřel v pouhých 30 letech, nedávno mluvil o strachu ze smrti

SPORT POSILOVÁNÍ A CVIČENÍ ZDRAVÍ ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Uložit Uložené

Fitness influencer Jo Lindner náhle zemřel ve věku 30 let. Jeho kamarádi a kolegové na něj vzpomínají jen v dobrém. Fanoušci tragické novině nechtějí uvěřit.

Jo Lindner měl na svém instagramovém profilu více než osm milionů fanoušků. S nimi sdílel fotky a videa z tréninků či soutěží a ukazoval svoji tělesnou proměnu. Dle deníku Mirror zemřel v náruči své partnerky po náhlém aneurysmatu (výduť krevní tepny, nejčastěji postihuje aortu).

Doporučeno
Liver King jedl zvířecí játra i varlata, za steroidy utrácel statisíce a fanouškům lhal. Co o syrových orgánech říká odborník? Liver King jedl zvířecí játra i varlata, za steroidy utrácel statisíce a fanouškům lhal. Co o syrových orgánech říká odborník? 12. prosince 2022 6:00

Jak informuje server Essentially Sports, influencer jen před nedávnem vyjádřil obavy o své zdraví v souvislosti se vzácnou nemocí, která se projevuje řetězovou reakcí svalových křečí a bolestí, ztuhlostí a pomalou relaxací svalů (v angličtině Rippling Muscle Disease).

„Srdce je také sval a mou největší obavou je, že když dostanu silnou svalovou křeč, tak ji dostane i srdce,“ řekl před několika týdny. 

Poslední Lindnerův příspěvek na sociální síti je starý jen pár dní. Otevřeně v něm mluví o užívání steroidů a jejich vlivu na tělo. Pod příspěvkem se množí reakce šokovaných fanoušků, ale i kolegů z fitness světa. „Budeš nám chybět, Joe. Byl to nejmilejší člověk v branži,“ reagoval na svém profilu také jeho kamarád a rovněž slavný influencer Larry Wheels.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jo Lindner (@joesthetics)

Domů
Sdílet
Diskuse