Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2023 11:03
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Makhmud Muradov v UFC převálcoval soupeře a slaví důležitou výhru. Podívej se, jak si došel pro vítězství

VIDEO: Makhmud Muradov v UFC převálcoval soupeře a slaví důležitou výhru. Podívej se, jak si došel pro vítězství
Zdroj: Getty Images/Jeff Bottari
SPORT BOJOVÉ SPORTY MAKHMUD MURADOV UFC
Uložit Uložené

Uzbecký zápasník Makhmud Muradov vybojoval v UFC další výhru. Po třech kolech se stal jasným vítězem.

V sobotu večer stanul Makhmud Muradov (26:8) ve svém šestém zápase v UFC. Na akci UFC Fight Night 224 v Londýně se mu soupeřem stal Američan Bryan Barberena, který v nejprestižnější lize světa působí už od roku 2014. Pro oba borce se jednalo o návrat po dvou prohrách v řadě, a jak Muradov před bojem řekl, v případě další porážky by hrozilo, že bude muset v UFC skončit.

Uzbek, který je pevně spjatý s českou scénou, byl před zápasem favorizován a roli favorita v boji taky potvrdil. Ve třech kolech se mu díky efektivním úderům v postoji i povedeným takedownům podařilo jasně dominovat a od bodových rozhodčích si odnesl jednohlasnou výhru 3:0. Highlighty ze zápasu Muradov sdílel na svém instagramovém profilu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Makhmud Muradov v UFC zápasí od roku 2019. Dohromady si zde dosud připsal čtyři výhry a dvě porážky. Dva své soupeře ukončil před limitem. Před dráhou v UFC Muradov působil v největší česko-slovenské organizaci Oktagon MMA. Kromě zápasení založil ve svém rodném Uzbekistánu i vlastní MMA organizaci Muradov Professional League, která má v zemi podpořit bojové sporty a dát příležitost tamním bojovníkům.

Domů
Sdílet
Diskuse