Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2023 18:25
Čas čtení 0:42
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Mike Tyson trénuje bývalého šampiona UFC na boxerskou premiéru s Tysonem Furym

VIDEO: Mike Tyson trénuje bývalého šampiona UFC na boxerskou premiéru s Tysonem Furym
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX MIKE TYSON TYSON FURY UFC
Uložit Uložené

Boxerská legenda MMA zápasníka pochválila a Ngannou slibuje, že svého soupeře knokautuje.

Už příští měsíc uvidíme v boxerské premiéře muže s nejtvrdší ranou na světě, bývalého šampiona těžké váhy UFC Francise Ngannoua. V ringu chce uštědřit první prohru dosud neporaženému šampionovi Tysonu Furymu. Síly si změří 28. října.

Ngannou v rámci poctivé přípravy na zápas oslovil Mikea Tysona, aby ho trénoval. Boxerská legenda přidala na Instagram video, kde je vidět progres MMA zápasníka. A Tyson nešetřil chválou.

Doporučeno
Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil 3. září 2023 9:42

„Není snadné na mě zapůsobit, ale Francis Ngannou ví, jak boxovat. Takhle vypadá oddanost,“ napsal Tyson. Podle jeho slov dělá velké pokroky. Sám Ngannou si myslí, že nejvíc se mu zlepšil pohyb na nohou, který je u boxu nesmírně důležitý.

Rodák z afrického Kamerunu si na Furyho jednoznačně troufá. „Mohu vám říci jen to, že Fury půjde v Saúdské Arábii k zemi. Je dobrý v tom, že se po knock-downech umí postavit zpátky na nohy, ale uvidíme až na místě, jak moc je v tom dobrý. Já budu připraven. Už ho studuji poslední tři roky. Byl jsem i osobně na některých jeho zápasech,“ řekl.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson)

Domů
Sdílet
Diskuse