Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2023 7:12
Čas čtení 0:32
Martin Adam Pavlík

The Rolling Stones se hlásí s novou hudbou po téměř 20 letech. Kdy vyjde nové album?

The Rolling Stones se hlásí s novou hudbou po téměř 20 letech. Kdy vyjde nové album?
HUDBA THE ROLLING STONES
Uložit Uložené

Bude to jejich v pořadí již jednadvacáté album.

Legendární rokenrolová kapela The Rolling Stones oznámila, že vydá nové album. Hudebníci se hlásí s novou hudbou po necelých dvou dekádách, píše magazín Rolling Stone.

Poslední nahrávku A Bigger Bang s originálními písněmi totiž vypustili do světa v roce 2005. Kapela sice vydala v roce 2016 album Blue & Lonesome, ale šlo jen o cover verze čistě bluesových písní.

Mick Jagger The Rolling Stones
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)

Novinka „Stounů“ se jmenuje Hackney Diamonds a celosvětovou premiéru bude mít již tuto středu 6. září prostřednictvím exkluzivního živého vysílání na YouTube. The Rolling Stones loni absolvovali evropské turné. Oslavili 60. výročí a nové album značí, že by se na koncertní pódia mohli příští rok vrátit.

Přestože kytaristé Keith Richards a Ronnie Wood mají po sedmdesátce a zpěváku Micku Jaggerovi bylo v červenci 80 let, hudebníci mají zjevně stále chuť tvořit a bavit fanoušky a fanynky. 

Domů
Sdílet
Diskuse