Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2023 15:14
Čas čtení 1:06
Ondřej Mrázek

Logan Paul odhalil výnosy z prodeje kontroverzních Prime drinků, které v Česku čelí kritice. Částka tě dostane

Logan Paul odhalil výnosy z prodeje kontroverzních Prime drinků, které v Česku čelí kritice. Částka tě dostane
Zdroj: Getty Images
ZAJÍMAVOSTI ENERGY DRINKY LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Zatímco v Česku vedeme debaty, jestli mají být podobné energy drinky volně dostupné dětem, bývalý youtuber jejich prodejem vydělává víc, než kolik v životě stihne utratit.

O energy drincích značky Prime Hydration toho v posledních měsících padlo mnohé.

Samotné pití neobsahuje žádné zakázané látky, ale školy, sportovní kluby, odbornictvo i rodiče varují, že oblíbený drink ratolestí představuje kvůli svému složení velké nebezpečí pro děti.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce nyní podle Aktuálně.cz prověřuje skutečné složení a značení na etiketě.

Doporučeno
Drink, který budí vášně. Proč produkt Logana Paula české děti milují, i když je škodlivý? Drink, který budí vášně. Proč produkt Logana Paula české děti milují, i když je škodlivý? 7. listopadu 2023 16:31

Tohle všechno ovšem nemusí trápit jednoho z vlastníků značky a zároveň největšího propagátora, Logana Paula. Bývalý youtuber a v současnosti wrestler se čerstvě pochlubil, kolik mu za letošní rok prodej energy drinků vydělal, a pokud právě teď někde stojíš, možná by ses radši měl*a posadit.

Ve vysílání stanice Fox Business totiž Paul (obklopen pásem šampiona WWE, který si teď s sebou zjevně bere úplně všude) prohlásil, že jenom letos už tržby přesáhly 1,2 miliardy dolarů. Dolarů, nikoli korun. „Musím říct, že jsem na to pyšný,“ okomentoval výsledky hospodaření sám Paul. No, ještě aby nebyl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Logan Paul (@loganpaul)

Vedle Paula značku drží taky britský youtuber KSI; společně jejich hospodaření údajně patří mezi nejrychleji rostoucí byznysy v historii ochucených nápojů. V minulosti Paul tweetnul, že se v průměru na světě vypije 31 lahví PRIME drinků každou vteřinu.

Doporučeno
Obliba energy drinků u dětí dramaticky stoupá. V Ústeckém kraji je denně pije až pětina školáků Obliba energy drinků u dětí dramaticky stoupá. V Ústeckém kraji je denně pije až pětina školáků 9. listopadu 2023 7:17

Když už si tak člověk loni říkal, že je youtuber, který kdysi vstoupil do širšího povědomí pořízením šokujících záběrů z lesa sebevrahů, přece jen maličko odepsaný a jeho wrestlingové macho působení nemůže nikomu reálně škodit, přijde jeden z bratrů Paulových s tímhle. Tak snad se brzy dočkáme nástupu nových influencerů, kteří budou pro změnu razit motto, že pití obyčejné vody je taky cool.

Domů
Sdílet
Diskuse