Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. prosince 2023 11:43
Čas čtení 0:46
Ondřej Mrázek

VIDEO: Nejzběsilejší film příštího roku na prvních záběrech. Thor v něm hraje postavu jménem Dementus

VIDEO: Nejzběsilejší film příštího roku na prvních záběrech. Thor v něm hraje postavu jménem Dementus
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FILMY 2024
Uložit Uložené

Anya Taylor-Joy a Chris Hemsworth rozpoutávají peklo v novém traileru na prequel Šíleného Maxe: Zběsilá cesta.

„Oh, what a day, what a lovely day!“ Dnes již kultovní hláška z filmu Šílený Max: Zběsilá cesta se k následujícím řádkům hodí náramně, čerstvě totiž vyšel trailer na dlouho očekávaný prequel Furiosa, v němž legendární režisér George Miller (78) odhalí minulost titulní hrdinky, již si v původním filmu zahrála herečka Charlize Theron. A zjevně to bude opět pořádná dávka naftou a krví nasáklého dystopického řádění.

Chris Hemsworth z Thorů nebo akční série Vyproštění si zde zahrál záporáka jménem Dementus, což si podle prvních záběrů herec dost vychutnal, do role mladé Furiosy pak režisér obsadil zbožňovanou Anyu Taylor-Joy, která si podle svých slov natáčení moc užila, byť to bylo nejspíš to nejtěžší, co v životě zatím dělala. A není divu, svět Šíleného Maxe odjakživa překypoval bezbožnou krutostí, násilím a vehikulární akcí jako žádná jiná filmová série. 

Doporučeno
Karel Roden ukazuje, proč je hereckou špičkou. Tancuj, Matyldo se povedlo, Češi konečně natočili pořádné drama Karel Roden ukazuje, proč je hereckou špičkou. Tancuj, Matyldo se povedlo, Češi konečně natočili pořádné drama 1. prosince 2023 11:00

První záběry nicméně potvrzují, že to má režijní veterán stále v malíku, ukázka má skvělý hudební doprovod, poctivou gradaci a především slibný materiál, který jasně praví, že nás koncem jara čeká v kinech další natřískaný blockbuster, který tam nebyl od... no od dob posledního Maxe. Tak jen houšť.

FURIOSA: A MAD MAX SAGA dorazí do kin 23. května 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse