Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. prosince 2023 12:33
Čas čtení 1:21
Ondřej Jarůšek

Bizarní Vánoce Shopaholicadel skončily rozchodem. Hrozil příjezd policie

Bizarní Vánoce Shopaholicadel skončily rozchodem. Hrozil příjezd policie
Zdroj: se souhlasem Shopaholicadel
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Měli se brát, ale nakonec se rozhodli rozejít. Shopaholicadel a její snoubenec Jan Kulas definitivně ukončili vztah.

V září na Instagramu oznámila Shopaholicadel, vlastním jménem Adéla Pulcová, svým fanouškům a fanynkám, že se bude vdávat, ale jen pár měsíců poté, co ji partner Jan Kalous požádal o ruku, přichází rozchod. V živém vysílání na sociálních sítích lidé během Vánoc sledovali jejich vypjatou hádku, během které Adéla hrozila, že na přítele zavolá policii.

Na videu, které koluje sociálními sítěmi, je slyšet, jak na sebe partneři zvyšují hlas a mimo záběr zřejmě dochází i k fyzickému kontaktu. V jednu chvíli se Jan zvedá, načež Adéla křičí, aby na ni nesahal. „Ty na mě taky nebudeš řvát, nebo zavolám policajty, já se tě bojím, pusť mě, pomoc,“ volá Adéla. „Uklidni se,“ křičí na ni Jan, který krátce nato říká, že spolu definitivně končí, a živé vysílání vypíná.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený @Official-shopaholicadel30@ (@official_shopaholicadel30)

Ke konci vztahu se oba následně vyjádřili na sítích. „Už jsem se definitivně rozhodl, že s Áďou být nemůžu. Kdybych se vrátil, tak to bude pořád to samé dokola. Bude to zase jenom o ní. Já to platím, já tady bydlím. Já už jsem na dně psychických sil. Budu už jen doufat, že máma přijme mou omluvu za tu ostudu, co jsem jí udělal po celé republice. Snad budu moct začít úplně nový život. Omlouvám se všem. Tohle je definitivní,“ cituje Jana Kulase server Super.cz.

Adéla se lidem omluvila za své chování a dle svých slov vyhledá pomoc odborníka. „Omlouvám se za svoje chování, občas to přeháním, uznávám. Ale není chyba jen na jedné straně, vždy za to mohou oba. Chlap má být oporou, a ne tohle, co se stalo. A ještě vám chci oznámit, že se chci změnit a změním se. Vím, že to tak dál nejde, proto volám doktorovi, který mi dá termín, a já začnu brát léky. Budu chodit na sezení a povídat si s ním,“ uvedla.

Doporučeno
Druhá vánoční pohádka od České televize ovládla sledovanost na Boží hod. „Lobotomie a bicáky,“ hodnotí diváci Druhá vánoční pohádka od České televize ovládla sledovanost na Boží hod. „Lobotomie a bicáky,“ hodnotí diváci 26. prosince 2023 10:12

Shopaholicadel a Jan se zasnoubili na zářijovém galavečeru bojové organizace RedFace. Přítel ji požádal o ruku přímo v kleci. Adéla měla róbu a korunku, jak ale řekla, zásnuby nečekala. Pár spolu tvořili od března letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse