Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. ledna 2024 9:24
Čas čtení 0:33
Marek Pros

Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle

Netflix má nečekaný megahit. Ovládla ho akční komedie o loupeži v letadle
Zdroj: Netflix / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Film V letu už několik dnů vládne Netflixu a je tak překvapivým hitem ledna.

Profesionální zloděj se svým týmem chce ukrást půl miliardy dolarů ve zlatě v letadle 12 kilometrů nad zemí. Jednoduchá premisa i provedení přinesly Netflixu nečekaný divácký hit.

V letu mělo hned po uvedení téměř 59 milionů zhlédnutých hodin, což v přepočtu na stopáž filmu dělá úctyhodných 32,8 milionu, upozorňuje web Filmtoro. Komedie tak za sebou nechala daleko dražší a ambicióznější sci-fi Rebel Moon: První část Zrozená z ohně režiséra Znacka Snydera, které je pro Netflix velkým zklamáním. 

Hlavní roli v akční komedii hraje Kevin Hart a snímek režíruje zkušený F. Gary Gray, který má na svém kontě Loupež po italsku, Rychle a zběsile 8 nebo Muže v černém: Globální hrozbu. Na ČSFDV letu doslova průměrné hodnocení (50 procent) a diváci*divačky filmu vyčítají neoriginální děj i nelogický scénář. Celé to je ale natočené lehkou rukou a jedná se o příjemnou oddychovku.

Domů
Sdílet
Diskuse