Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. února 2024 17:30
Čas čtení 1:29
Anna Vondráková

Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět

Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět
Zdroj: Paramount+
ZAHRANIČÍ HBO SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Tento a následující týden zahltí seriálový svět hned několik přírůstků. Vybrali jsme pět z nich, které se vyplatí pustit.

Ať už tě příští týden čeká volno, nebo ne, přinášíme ti tipy na pět seriálů, které se rozhodně vyplatí zhlédnout. Jedná se nejen o nová pokračování již známých pořadů, ale i o naprosté novinky na streamovacích platformách.

Doporučeno
Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy 10. února 2024 8:00

Halo

Asi nejočekávanější je pokračování seriálu Halo. Je založen na populární stejnojmenné videohře a popisuje svět ve 26. století, kdy k nám proniknou mimozemšťané, kteří ohrožují lidský druh. V hlavních rolích se objevují Pablo Schreiber, Shabana Azmi a Natasha Culzac. První dvě epizody druhé série vyšly tento týden a třetí epizoda s názvem Visegrad by měla mít premiéru ve čtvrtek. Zhlédnout ji můžeš na Paramount+.

Paramount+
Zdroj: halo

Tokyo Vice

Seriál tentokrát z produkce HBO Max popisuje amerického novináře Jakea Adelsteina, který chce odhalit korupci v Japonsku a rozhodne se pustit do tajné policie v Tokiu. Ve čtvrtek měl premiéru první díl druhé série s názvem Don't Ever F**king Miss, další díly budou v příštích týdnech následovat. V hlavních rolích v tomto seriálu účinkují Ansel Elgort, Ken Watanabe a Rachel Keller.

A Killer Paradox

Ke zhlédnutí je od pátku na platformě Netflix seriál A Killer Paradox (Vražedný paradox). Jedná se o napínavý thriller z Jižní Koreje. Popisuje studenta, který omylem zabije sériového vraha a ocitne se tak pod dohledem motivovaného detektiva. Diváci tak sledují jakousi hru mezi nimi, která zdánlivě nemá konec. K dispozici je na Netflixu již první série, která má osm dílů, a je tedy ideální, pokud hledáš seriál ke zhlédnutí za jeden den. 

A Killer Paradox
Zdroj: Netflix

One Day 

Adaptace stejnojmenného románu Davida Nichollse (v češtině Jeden den) je perfektní pro všechny, kteří chtějí na Valentýna zažít trochu romantiky přes obrazovky. Tato minisérie zobrazuje příběh dvou vysokoškoláků (hrají Ambika Mod a Leo Woodall), kteří se scházejí každý rok přesně ve stejný den, a my tak můžeme pozorovat jejich postupně se vyvíjející vztah. Seriál měl premiéru na Netflixu ve čtvrtek a ke zhlédnutí je již všech 14 dílů.

Raël: Poslední prorok

Tento seriál od ostatních trochu vybočuje. Jedná se totiž o dokument. Zabývá se kontroverzní sektou, která propojila náboženství s fenoménem UFO. Dokument je opět k dispozici přes platformu Netflix. Pochází z Francie a obsahuje rozhovory jak se stoupenci, tak kritiky, a dokonce i se zakladatelem této sekty Raëlem (Claude Vorilhon). K dispozici jsou od středy již všechny čtyři díly.

Raël: Poslední prorok
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse