Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. února 2024 15:02
Čas čtení 0:51
Monika Růžičková

Oblíbená postava ze Star Wars prý není mrtvá. Slavný herec se chce vrátit

Oblíbená postava ze Star Wars prý není mrtvá. Slavný herec se chce vrátit
Zdroj: starwars.com
FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložit Uložené

Populární herec Samuel L. Jackson, známý z filmů taky jako tvář Jedie Mace Windua, promluvil o svém možném návratu na Disney+.

Možná si teď říkáš, jak je to možné, vždyť filmový Mace byl zabit během souboje s Darth Sidiousem na Coruscantu ve filmu Star Wars: Epizoda III Pomsta Sithů. Anakin Skywalker ho totiž zradil a usekl mu ruku, což vedlo k jeho porážce. Všichni tak dlouhé roky předpokládali, že pád nemohl přežít.

Je ale opravdu mrtvý?

Jackson nedávno poskytl rozhovor magazínu Empire ke 25. výročí vydání prvního z prequelů Star Wars, kde na otázku, jestli je Mace skutečně po smrti, odpověděl: „Není mrtvý!“

Na další otázku, co by ve svém případném vlastním seriálu na Disney+ dělal, řekl: „Úplně cokoli!“ Herec tak v zásadě navázal na svá předchozí vyjádření na sociálních sítích, kdy několikrát naznačil, že by se rád do světa Hvězdných válek vrátil ve větší roli než v pouhém cameu, jako měl například ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, kde byl jeho hlas slyšet ještě s řadou dalších Jediů.

Doporučeno
Star Wars Jedi: Survivor láká na extrémně zábavné souboje, velké lokace i temný příběh. Překoná hra skvělý první díl? Star Wars Jedi: Survivor láká na extrémně zábavné souboje, velké lokace i temný příběh. Překoná hra skvělý první díl? 19. dubna 2023 18:00

Společnost Lucasfilm ráda využívá nostalgické prvky a ve spojení s velkým jménem, jakým Jackson bezpochyby je, by tak mohl vzniknout seriál, jenž by nejspíš řadu fanoušků ke sledování nalákal. Jestli se to někdy stane, asi momentálně neví ani Jackson.

Domů
Sdílet
Diskuse