Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2024 10:00
Čas čtení 4:50
Adriana Královičová

Tomáš pronajímá luxusní auta a nemovitosti v Dubaji: Modelky se s autem jen vyfotí, některé nemají ani řidičák

Tomáš pronajímá luxusní auta a nemovitosti v Dubaji: Modelky se s autem jen vyfotí, některé nemají ani řidičák
REFRESHER DUBAJ ROZHOVOR
Uložit Uložené

„Točí se zde obrovské peníze. Pokud si chceš užít dubajský lifestyle, měsíčně bys měl*a vydělat 200 až 250 tisíc korun a nemusíš se dívat na ceny,“ popisuje nám Tomáš, který pronajímá auta i známým celebritám.

Tomáš Petráš se v Dubaji věnuje pronájmu nemovitostí a luxusních aut už dva roky. Služby firmy, pro kterou pracuje, využívají i mnohé známé tváře showbyznysu, mezi nimi mnozí rapeři či influenceři.

Co se týče pronájmu luxusních aut, spolupráci uzavíral i s ruskými modelkami, ale u nich si neodpustil menší úsměv. „Ruské modelky se přijedou s autem jen vyfotit, některé nemají ani řidičák. Viděl jsem tu jiný život, než jaký prezentují lidé na sociálních sítích,“ říká Tomáš.

Dva roky intenzivního života v Dubaji mu stačily a rozhodl se vrátit na Slovensko. Své práci se však stále věnuje na dálku. Největším problémem bylo pro Tomáše právě to, že si v Dubaji nemohl najít skutečnou lásku, on sám by totiž rád založil rodinu. Podle jeho slov jsou tam mnohé vztahy velmi povrchní. „Žena s vámi ani na rande nepůjde, pokud jí předtím nepošlete kytici růží nebo řidiče,“ dodává.

V rozhovoru nám prozradil, která slavná jména využila jeho služeb, jak to funguje v dubajských barech na rande, kolik stojí luxusní auta k pronájmu a v čem je rozdíl vlastnit garsonku v Dubaji a v Bratislavě.

Dubaj luxusné autá celebrity influenceri
Zdroj: Tomáš Petráš

Kdy jsi odešel do Dubaje a čemu ses věnoval v začátcích?

V Dubaji jsem teď už druhým rokem. Dostal jsem se tam přes bývalou partnerku. Moje rodina se věnuje nemovitostem, chtěl jsem tam koupit nějaké byty pro sebe a pro svoji rodinu. Když jsem je koupil, setkal jsem se s obrovským zájmem u Slováků. Zejména u svých kámošů, když jsem přidával stories na Instagram.

Doporučeno
Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu 27. dubna 2024 9:00

Nejdřív jsem tam ani nepracoval. Když jsme se s tehdejší partnerkou rozešli, zůstal jsem tam sám. Poznal jsem ale nějaké lidi a začal se věnovat byznysu. Dnes pro klienta opravdu dokážu zařídit „vše“, i co se týká například právních povinností, otevírání firem atp.

Co přesně je tvá náplň práce? Na jaké klienty se soustředíš?

Pro klienty prodáváme a pronajímáme nemovitosti. Já pronajímám i svůj apartmán, klasicky na Airbnb. Věnuji se také pronájmu či prodeji luxusních aut. Umíme zprostředkovat například i to, když chce klient ze Slovenska poslat do Dubaje auto a prodat ho tam za lepších podmínek. Jádrem mé práce jsou ale stále nemovitosti. Co se týká zemí, spolupracujeme i s lidmi mimo Slovensko.

Pracuješ pro nějakou firmu? Ano. Se známým jsem rozjížděl autopůjčovnu s luxusními auty. Já jsem měl na starost spolupráce se známými jmény. Nyní spolupracuji se třemi různými firmami. „Řešil“ jsem slovenské a české influencery nebo třeba i ruské modelky. S některými jsem zažil fakt bizarní situace a musím říci, že ten život v Dubaji není úplně takový, jak to všichni vykreslují na sociálních sítích. (smích)

S kým jsi například spolupracoval?

Pronajímali jsme auta skoro všem slovenským celebritám, které létají do Dubaje. S nimi se komunikovalo opravdu skvěle. Horší to bylo například s lidmi z různých známých reality show, ze kterých vycházejí jen sezónní hvězdy. (smích)

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 154848 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Proč jsou podle Tomáše „sezónní“ influenceři z reality show lakomí. 
  • V čem je specifická spolupráce s ruskými modelkami.
  • Kolik mu vynáší pronájem bytu v Dubaji.
  • Proč se rozhodl vrátit na Slovensko a co si myslí o vztazích v Dubaji.
  • Odemkni si článek a podpoř kvalitní autorskou tvorbu REFRESHER+. Díky tomu můžeme věnovat čas hledání zajímavých příběhů lidí, o kterých si ve většině médií nepřečteš.
Zpět
Sdílet
Diskuse