Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2024 18:05
Čas čtení 0:34
Anna-Marie Hanzlíková

Do Prahy míří norská písničkářka Marie Ulven s projektem girl in red

Do Prahy míří norská písničkářka Marie Ulven s projektem girl in red
Zdroj: Fource/propagační materiál
HUDBA INDIE KONCERTY NORSKO PRAHA
Uložit Uložené

Indiepopová ikona girl in red konečně míří do Prahy! Těšit se na ni můžeš 23. září v pražském Foru Karlín.

Norská zpěvačka Marie Ulven Ringheim se proslavila jako girl in red. V jejích písničkách se objevují hlavně témata jako duševní zdraví nebo romantické vztahy. U toho však zůstává věrná své queer identitě a je jí jedno, co si myslí ostatní. Připomeň si největší hity jako Serotonin, we fell in love in october nebo nedávno vydaný Too Much.

Doporučeno
Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí 7. března 2024 12:41

„Zábavnější, hravější a o něco sebevědomější. Nehraju na jistotu, což je důležité,“ říká Marie o svém druhém chystaném albu I'm Doing It Again Baby!, se kterým míří na tour, při kterém se zastaví i v Praze. Pokud si chceš zajistit své místo na koncertě, předprodej začíná 15. března 2024, lístky stojí 1090 korun. 

 

Moc neváhej, svůj první pražský koncert vyprodala za pár minut, neuskutečnil se kvůli zpěvaččiným problémům s hlasivkami. Loňský rok strávila na turné s Taylor Swift, letos se konečně vydává na samostatnou evropskou tour.

Domů
Sdílet
Diskuse