Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2024 12:20
Čas čtení 0:31
Eva Thonhauserová

Emma Stone si přeje, aby jí lidé konečně začali říkat jejím pravým jménem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nečekanou zprávu o hereččině jménu jako první oznámil herec Nathan Fielder, který s ní hraje v populárním televizním seriálu The Curse.

Oscarová hollywoodská hvězda Emma Stone v nedávném rozhovoru pro The Hollywood Reporter oznámila, že se ve skutečnosti nejmenuje Emma, ale Emily. Pětatřicetiletá hvězda říká, že by byla ráda, kdyby jí tak lidé říkali, informuje Ladbible.com.

Nečekanou novinku ve skutečnosti však jako první oznámil herec Nathan Fielder, který s ní hraje v oblíbeném seriálu The Curse. „Než budeme pokračovat, rád bych něco řekl,“ řekl Fielder moderátorovi, který vedl rozhovor. Herec následně uvedl, že Emma Stone se ve skutečnosti jmenuje Emily. „Emma“ je pouze její profesní jméno.

Původním důvodem, proč si Stone zvolila jméno Emma, bylo to, že si její jméno „přivlastnila“ jiná herečka. Ta byla jako první členkou Screen Actors Guild (SAG), takže si Stone musela změnit profesní jméno. Stone uvedla, že by bylo „docela příjemné“, kdyby ji lidé už začali oslovoval jejím pravým jménem.

Emma Stone
Emma Stone. Zdroj: Wikimedia Commons/Gerald Geronimo
Domů
Sdílet
Diskuse