Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2024 v 14:01
Čas čtení 0:53
Ilona Hobzová

V Česku poprvé vystoupí multitalentovaný Donald Glover aka Childish Gambino

V Česku poprvé vystoupí multitalentovaný Donald Glover aka Childish Gambino
Zdroj: Flickr/mike bouchard/volně k užití
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Do pražské O2 areny přijede v rámci své The New World Tour. Speciálním hostem na tour bude zpěvačka a rapperka Amaarae.

Donald Glover aka Childish Gambino se vrací na koncertní pódia. Čtyřnásobný držitel ceny Grammy za This Is America se po několikaleté hudební pauze vrací s novou tvorbou. V Česku vystoupí 12. listopadu 2024 v pražské O2 areně.

Doporučeno
Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? 13. května 2024 v 12:50

Hudební comeback letos odstartoval po boku Tylera the Creatora na hlavní stagi festivalu Coachella. Pro Variety následně prozradil plány o svých dvou letošních albech pod uměleckým jménem Childish Gambino. A prý to mají být i desky poslední. Album Atavista vyšlo v pondělí 13. května a hostují na něm mimo jiné Ariana Grande nebo 21 Savage.

Glover začal hudební dráhu v roce 2013 debutem Because the Internet, za nahrávku Redbone z roku 2017 získal svou první cenu Grammy. Internet pak zbořil song This Is America, v němž zpěvák shrnuje historii rasismu a útlaku Afroameričanů. 

Známý je ale i jako herec, scenárista a komik. Stojí za seriálem oceněným Emmy Atlanta i hororem Swarm, do kterého obsadil i Billie Eilish. Lidé si ho oblíbili už v komediální show Community vysílané od roku 2009. V posledních letech si zahrál ve Star Wars, Spider-Manovi i seriálové adaptaci Mr. & Mrs. Smith.

Vstupenky na pražský koncert pořídíš od 17. května na fource.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. O den dříve budou mít na webu Fource přístup ke vstupenkám členové a členky Fource Friends. Stát budou od 1890 do 2290 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse