Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš

3. Barty Skrk junior

Jeho přímočaré padoušství působí na diváka možná trochu nudně. Barty je jedním z nejvěrnějších smrtijedů a trestá ty, kteří se po prohlášení Voldemorta za mrtvého obrátili na stranu dobra. Jeho otcem je Barty Skrk, který má na ministerstvu kouzel na starost chytat temné čaroděje, což je poněkud zavádějící. Nepříjemné je sledovat i celý vzhled a chování Bartyho. Ať už je to šílený výraz, vykulené oči, nebo vyplazování jazyka, kterým připomíná hada.

Harry Potter
Zdroj: Warner Bros. Pictures

2. Peter Pettigrew

Tato postava se dokonale podobá své zvířecí podobě krysy. Peter Pettigrew zradil své přátele Jamese a Lily Potterovy, zfalšoval svou smrt a na svém útěku zabil 12 mudlů. Jako Ronova krysa Prašivka žil u Weasleyových 12 let. Voldemortovi pak pomohl k návratu k moci.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál

1. Zlatoslav Lockhart

Sebestředný Zlatoslav Lockhart se stal celebritou ve světě kouzel díky svým knihám o nebezpečných zážitcích s temnými stvořeními, které ale nikdy nezažil. Je to podvodník, který je rád středem pozornosti. Iritující na Lockhartovi je, že se snaží pečovat jenom o svou image. Žádné zásluhy ani zkušenosti přitom nemá. I přesto se stal profesorem obrany proti černé magii na škole čar a kouzel. Jeho namyšlenost a pýcha se mu ale vymstí.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse