Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2024 v 14:30
Čas čtení 5:25
Adriana Královičová

Kaddáfí se synem znásilňoval své bodyguardky: Sloužilo mu více než 30 žen známých jako Amazonská garda. Toto byly jejich podmínky

Kaddáfí se synem znásilňoval své bodyguardky: Sloužilo mu více než 30 žen známých jako Amazonská garda. Toto byly jejich podmínky
ZAJÍMAVOSTI HISTORIE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Extravagantního diktátora proslavila i jeho sexuální náruživost. Dívky si vybíral sám, nastolil jim přísné podmínky.

Bývalý libyjský vládce Muammar Kaddáfí se zapsal do historie jako nejdéle sloužící diktátor na světě. Byl známý svým drastickým způsobem vládnutí, ale také výstředním způsobem života. Jeho extravagantní osobnost se stala doslova fenoménem. Nosil různé výstřední obleky a obklopoval se ochrankou složenou z krásných žen. Bodyguardky si vybíral osobně, dokonce jim nařizoval, co si mají oblékat. Ze všeho nejvíc miloval ty, které byly ještě panny. V roce 2001 se zjistilo, že je společně se svým synem znásilňoval.

Výstřední vládce uměl způsobit rozruch nejen v Libyi, ale i v jiných zemích po celém světě. V roce 2009 pořádně pobouřil italskou veřejnost. Přijel do Říma, kde na něj čekalo více než 200 atraktivních mladých Italek, které vybrala agentura zajišťující luxusní společnice. Italky čekaly VIP párty, za kterou dostanou zaplaceno, ale nakonec nedostaly ani sklenici vody. Diktátor se je snažil přesvědčit, aby konvertovaly k islámu.

V článku se dočteš, jak vybírali ženy do jeho takzvané Amazonské gardy, co služba v této gardě obnášela, odkud ženy bral a jaké podmínky musely splňovat.

Kaddáfí, sex, znásilnenie, diktátor
Zdroj: YouTube/ Best Documentary

Radikální reformy a závislost na viagře

Kaddáfího režim byl charakteristický autoritářským stylem, nátlakovými metodami vůči politickým oponentům, kontrolou médií a hlavně podporováním terorismu. Snažil se politicky spojit arabské a africké země. Během svého vládnutí Kaddáfí věřil, že ho milují všichni obyvatelé Libye kromě těch, kterým teroristická organizace Al-Káida podává halucinogenní drogy.  

Doporučeno
Invaze do Iráku nebo vymývání mozků podle CIA. Tohle jsou pravdivé konspirační teorie, kterým nejdřív nikdo nevěřil Invaze do Iráku nebo vymývání mozků podle CIA. Tohle jsou pravdivé konspirační teorie, kterým nejdřív nikdo nevěřil 29. června 2024 v 8:00

Kromě toho si ho každý pamatuje také díky jeho životnímu stylu. I když měl manželku Safii Farkaš a s ní více než devět dětí, po jeho boku se až do smrti ukazovaly mladé a atraktivní ženy. Byl totiž známý svou sexuální náruživostí. Diktátor byl údajně závislý na viagře a vyžadoval pohlavní styk až pětkrát denně. Jak píše Daily Mail, po sexu měl takovou dávku energie, jako by si dal kokain. Před nadměrným užíváním podpůrných pilulek jej přitom varovala i jeho zdravotní sestra. 

 
Bývalý Kaddáfího zaměstnanec pro Daily Mail prozradil, že diktátorovi barvil vlasy, nanášel mu make-up a staral se mu o pleť a vrásky. „Všechny ty ženy s ním měly sex. Ty šikovnější zbohatly, protože jim také dával dary v podobě vil či peněz. Jiné ženy trpěly.“ Tvrdil, že při některých sexuálních aktech je dokázal tak zranit, že musely okamžitě jet do nemocnice. 

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční
1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 160843 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jak pro Kaddáfího vybírali ženy. 
  • Jaké měl požadavky.
  • Odkud byly jeho bodyguardky. 
  • Jaké krutosti zažívaly.
Domů
Sdílet
Diskuse