Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2024 v 18:49
Čas čtení 0:50
Veronika Ábelová

Rihanna rozšiřuje svou značku o produkty na péči o vlasy

Rihanna rozšiřuje svou značku o produkty na péči o vlasy
Zdroj: Fenty Hair/ propagační materiál
MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

Kosmetická značka Fenty Beauty zpěvačky a podnikatelky Rihanny rozšiřuje svůj sortiment. Novým přírůstkem jsou produkty na vlasy pro posílení všech typů vlasů.

O své nové řadě Fenty Hair informovala zpěvačka na Instagramu. Tam přidala několik upoutávek, které fanoušky a fanynky nadchly. Jak Rihanna sama píše, produkty by měly být pro každou texturu vlasů. Klade důraz na to, aby nová řada péče vlasy posílila a napravila. Na odhalení nových produktů se můžeš těšit už za pár dnů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

„Je konečně čas zažít vlasový zážitek, na který jste čekali! Víte, jak moc mi záleží na změně mých vlasů. Měla jsem téměř každou texturu, barvu, délku, od vln přes copánky až k přírodním vlasům. A tak na trh uvádím flexibilní řadu produktů nejen pro každé vaše přání. Každý produkt je navržen tak, aby posílil a opravoval všechny typy vlasů, což je to, co opravdu potřebujeme,“ napsala k příspěvku zpěvačka.

Produkty Fenty Hair jsou navrženy tak, aby držely krok s vlasy a životním stylem. Zároveň by měly vlasy neustále posilovat a napravovat, a to při každém použití. Značka Fenty Beauty se stala velmi populární a její produkty jsou velmi žádané. Je možné, že tedy nová vlasová péče půjde ve stejných stopách.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Nová řada bude dostupná k objednání na webu Fenty Beauty už 13. června. Kdy bude v Česku, momentálně není jasné, ale produkty si zatím můžeš prohlédnout na webu.

Domů
Sdílet
Diskuse