Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2024 v 17:50
Čas čtení 0:29
Anna-Marie Hanzlíková

Nelítostná dvojice českých vrahů kraluje Netflixu

Nelítostná dvojice českých vrahů kraluje Netflixu
Zdroj: Cinemart
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY KRIMI NETFLIX
Uložit Uložené

Stodolovi válcují Netflix.

True crime snímek o sadistických vrazích seniorů a seniorek momentálně drží první příčku ve sledovanosti na českém Netflixu. Film měl přitom premiéru v kinech teprve letos v únoru a na Netflixu je pár dní.

Doporučeno
Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem 30. května 2024 v 8:30

V roli manželů Stodolových se objevili Lucie Žáčková a Jan Hájek. Příběh je založen na skutečných událostech z nultých let, kdy Dana s Jaroslavem zavraždili osm seniorů a seniorek, oloupili jich ale ještě více. Peníze byly jejich hlavní motivací.

Film mapuje i jejich partnerství. Zatímco Daně se pocit moci zalíbil, Jaroslav přemýšlí, že od ní odejde. I v reálném životě nakonec oba z partnerů svědčili proti sobě. V Refresheru jsme psali o jednom z nejznámějších případů sériových vražd velký profil, přečíst si ho můžeš tady.

Na filmový trailer se podívej níže:

Domů
Sdílet
Diskuse