Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2024 v 8:30
Čas čtení 1:56
Anna-Marie Hanzlíková

Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem

Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem
Zdroj: TV Prima
FILMY A SERIÁLY ČESKO NEJLEPŠÍ SERIÁLY ŽEBŘÍČEK
Uložit Uložené

Jaké nejhorší seriály byly v Česku natočeny? Mrkni na druhý díl našeho žebříčku.

Vycházíme v něm z hodnocení na ČSFD. O první pětce si můžeš přečíst v našem starším článku tady. Dneska ti přinášíme druhou várku.

6. Cesty domů

Šestým nejhůře hodnoceným seriálem jsou Cesty domů s deseti procenty. Primácká konkurence tehdy sledovanost bořící Ordinace pojednávala o dvou znepřátelených rodinách. Hlavní role ztvárnili Miroslav Etzler, Petra Horváthová nebo Alois Švehlík a Jitka Smutná.

7. Ošklivka Katka

Jó, nulky a jejich beauty standardy. Ošklivka Katka je česká seriálová variace na Ďábel nosí Pradu, inspirovala se kolumbijskou telenovelou Ošklivka Bety. Základní linka zůstala ale stejná. 

„Naše hrdinka se jmenuje Katka, pochází z pražské periferie a sociálně velmi skromných poměrů. Rodiče dali chytrou a nadanou dceru studovat, ona se jim odvděčila vynikajícími studijními výsledky, dokonce získala stipendium na zahraniční univerzitě. Potud by bylo všechno v pořádku,“ začíná popisek seriálu.

„Jenže teď se Katka nachází v situaci, kdy by ráda našla místo odpovídající svému vzdělání a odborné erudici. Jenže to je problém. V dnešní době mají totiž šanci nejen chytří a studovaní lidé, ale také fyzicky přitažliví. A mezi ně Katka rozhodně nepatří. Navíc vkusně se obléknout a mít zájem o módu je něco, co ji absolutně míjí. Se svými starými brýlemi, nemožným účesem, rovnátky a nevkusným oblečením se nemůže divit, že ji všichni nazývají ‚ošklivkou‘‚“ pokračuje.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00

Ach jo. Ještě že už jsou nultá léta pryč a filmový průmysl nám nenalhává, že lidé s těly jako Anne Hathaway nebo Kateřina Janečková nemají právo na šťastný a úspěšný život. Tady tak umístění zcela schvalujeme.

8. Sousedé

Pět procent na ČSFD, to už je vskutku výkon. Stejně jako seriál Premiér, který v tomhle žebříčku zvítězil, produkovala Sousedy Televize Barrandov. „Vyskytl jsem se v místnosti, ve které jeden z rodinných příslušníků sledoval úvodní díl nového seriálu z produkce TV Barrandov, a přestože jsem se věnoval svému PC, před tou příšerností nebylo úniku. Ochotníci z nejzapadlejší vesničky by vedle hereckého obsazení tohoto veledíla museli vypadat jako oskaroví herci,“ ztrhal seriál v hlavní roli s Honzou Musilem jeden z uživatelů.

Pokud by sis na tenhle klenot troufl*a, celých třináct dílů umístila televize k bezplatnému zhlédnutí na YouTube. Odkaz přikládáme níže.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse